PP – Nuoren mielen ensiapukoulutus PERUTTU

Perutaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Kurssi on osa Kurssikoitosta, mutta koronarajoitusten vuoksi koulutukset hajautetaan ympäri Oulun seutua. Kurssikoitoksen kurssit toteutetaan suunnitelluilla aikatauluilla. Tiedotamme uudet kurssipaikat viimeistään ilmoittautumisen päätyttyä.

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa joko työnsä tai harrastuksensa puolesta. Kurssi sopii myös vanhemmille, jotka haluavat tietoa lasten ja nuorten mielenterveydestä. Toivomme, että kurssille saapuisi vaikkapa lippukunnan turva-aikuisia.

Kurssille mahtuu 16 osallistujaa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Nuoren mielen ensiapu on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää, varhaista tunnistamista ja ripeää auttamista. Omaa osaamista lisäämällä on jokaisella aikuisella mahdollisuus antaa riittävän varhaista ja tehokasta tukea ja edistää näin lasten ja nuorten hyvinvointia.

Kurssiin kuuluu 7h läsnäolo koulutuksessa ja lisäksi 4 moodle tehtävää kurssin jälkeen. Koulutus sisältää oppikirjan. Kurssilla toimii kouluttajana Suomen Mielenterveysseuran kouluttama kouluttajat.

Koulutus järjestetään Pohjanmaan Partiolaisten Oulun toimipisteessä.

Tapahtumalla on käytössä Helppo tulla tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavilla osa-alueilla: Hyvä olla, ruoka ja katsomus. Lisätietoja Helppo tulla tunnuksesta löytyy partio.fi/helppotulla


Kohderyhmä: Vaeltajat ja aikuiset
Järjestäjä: Ohjelmaryhmä
Lisätietoja: Satu Kivelä, satu.kivela@partio.fi ja Saku Huovinen saku.a.huovinen@partio.fi
Hinta: 35€
VIP 9.5. - Ilmoittaumista jatkettu 16.5. asti!