PP-Nuoren mielen ensiapukurssi

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa joko työnsä tai harrastuksensa puolesta. Kurssi sopii myös vanhemmille, jotka haluavat tietoa lasten ja nuorten mielenterveydestä. Toivomme, että kurssille saapuisi vaikkapa lippukunnan turva-aikuisia.

Kurssille mahtuu 16 osallistujaa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nuoren mielen ensiapu on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää, varhaista tunnistamista ja ripeää auttamista. Omaa osaamista lisäämällä on jokaisella aikuisella mahdollisuus antaa riittävän varhaista ja tehokasta tukea ja edistää näin lasten ja nuorten hyvinvointia.

Kurssiin kuuluu 7h läsnäolo koulutuksessa 22.3. klo 19.00 - 23.3 noin klo 15.00 ja lisäksi 4 moodle tehtävää kurssin jälkeen. Koulutus sisältää oppikirjan.

Kurssi pidetään samassa paikassa kuin Sykähdys ja ROK-kouluttajakoulutus. Nuoren mielen ensiapukoulutus osallistuu lauantaina iltapäivällä hetkellisesti Sykähdyksen ohjelmaan, joka soveltuu koulutusteemaan sopivasti. Nuoren mielenterveyden ensiapukurssille osallistuvat voivat jatkaa niin halutessaan osallistumista loppu Sykähdykseen halvemmalla hinnalla. Sykähdykseen on ilmoittauduttava erikseen.

Kurssilla toimii kouluttajana Suomen Mielenterveysseuran kouluttamat kouluttajat Satu "Soppa" Kivelä satu.kivela[ät]partio.fi ja Saku Huovinen, saku.a.huovinen@partio.fi.
Kohderyhmä: Vaeltajat ja aikuiset
Järjestäjä: Ohjelmaryhmä
Hinta 35€
VIP 27.2.