PP-Partiojohtajaperuskoulutus #38 TÄYNNÄ

Koulutus on suunnattu Pohjanmaan, Järvi-Suomen ja Lapin Partiolaisille. Partiojohtajien peruskoulutus antaa valmiudet toimia partiojohtajana lippukunnassa. Koulutuksessa tutkitaan omaa roolia johtajana ja osana ryhmää, tapahtumien johtamista, perehdytään partioaatteeseen sekä lippukunnan toiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen. Koulutuksen ytimessä on partiomenetelmä: harjoitellaan käytännössä, tehdään asioita ryhmässä, keskustellaan ja vaihdetaan ajatuksia.

Koulutuksen ensimmäinen osa toteutetaan 16.-18.9. Rokualla maastokurssina eli koulutus, yöpymiset ja ruokailut ovat ulkona. Toinen osa pidetään Haukiputaan Onnelassa 14.-16.10. sisätiloissa.

Johtamisharjoitus

Johtamisharjoitus suoritetaan koulutuksen aikana tai sen jälkeen. Johtamisharjoituksen tulee olla sellainen tapahtumaprojekti, jota kurssilainen ei ole aikaisemmin tehnyt, joka palvelee lippukunnan toimintaa ja jossa kurssilainen pääsee suunnittelemaan ja johtamaan itsenäisesti: Tarkoituksena on harjoitella vastuullisena johtajana toimimista lippukunnalle tyypillisessä tapahtumassa lippukuntasi kokeneen partiojohtajan sekä oman kurssiluotsisi ohjauksessa. Ennen koulutukseen ilmoittautumista keskustele LPKJ:si kanssa mitä, missä ja milloin tapahtuu. Voit pohtia ennakkoon tapahtuman aikataulutusta, tavoitteita ja kokonaistyömäärää, mutta suurimman suunnittelutyön tulisi alkaa vasta kurssin alettua, koska koulutuksesta saat harjoituksessa hyödynnettäviä taitoja.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Koulutuksen laajuus on 30 lähiopetustuntia.

Suositeltavaa on, että kouluttautuja ilmoittautuu itse sovittuaan asiasta lippukuntansa koulutusvastaavan/pestijohtajan kanssa.

Kurssikoitoksen nettisivut

Kohderyhmä: Vuoden 2022 aikana 18 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat partiolaiset
Hinta: 100€
Maksimiosallistujamäärä: 25 henkilöä
Lisätietoja: PP:n partiojohtajakoulutusjaosto Sini Liukkonen, etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP: 25.8.