PP- Ryhmänohjaajakurssin kouluttajakoulutus ROKK

Partio kasvattaa johtajuuteen. Tällä kurssilla opit kouluttamaan samoajista ryhmänjohtajia! Kurssiin kuuluu muutama ennakkotehtävä Moodlessa ja 8 h läsnäolo koulutuksessa. Kurssista saa 1 opintopisteen, joka kelpaa monissa oppilaitoksissa.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen, Järvi-Suomen ja Lapin Partiolaisten kanssa. Kurssi on osa Kurssikoitosta, joka koronarajoitusten vuoksi hajautetaan ympäri Oulun seutua. Kurssit toteutetaan suunnitelluilla aikatauluilla. 

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä Niittykärppien erähenkisellä kämpällä ja sen ympäristössä Limingassa. Koulutus alkaa lauantaina puolilta päivin ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Kurssipaikalla yövytään pääsääntöisesti ulkona (järjestäjien pj-teltta tai oma teltta/riippumatto).

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, liikkuminen, ruoka ja katsomus. (sähkö ja sisämajoitus tarvittaessa). Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla 

Kohderyhmä: Vaeltajat ja aikuiset

Järjestäjä: Koulutusryhmä

Hinta: 35€  - Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 16.5. asti!