PP- Tuulevat – Luottamushenkilöpäivät

Ilmoittautuminen ETÄosallistujaksi on mahdollista koko Tuulevien ajan. Paikan päälle saapuvat vain aiemmin ilmoittautuneet osallistujat. Tapahtuma-aikaiset tiedotukset löydät Teamsin PP Luottikset / Tuulevat -kanavalta.

Tuulevat on piirin luottamushenkilöille kahdesti vuodessa järjestettävä tapaaminen (piiripestiin kuuluva).

Tuulevat tarjoaa piirin luottamushenkilöille tukea pestissään toimimiseen, aikaa ryhmien ja jaostojen keskinäiselle ja väliselle kokoontumiselle sekä kohtaamiselle. Lisäksi ohjelmassa on ajankohtaisten asioiden käsittelyä ja koulutusta. Mikäli toimit piiripestissä, Tuulevat on sinua varten!

Touko-Tuulevat pidetään Saukkorannan leirikeskuksessa Kurikassa (Saukkotie 231). Ilmoittautumisen yhteydessä voi määritellä osallistuuko Tuuleville paikan päällä vai etäyhteydellä. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kimppakyytejä suositellaan ja kyytipörssi mahdollistetaan.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, liikkuminen, ruoka, raha, katsomus sekä lepo ja yöpyminen. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Kohderyhmä: Piirin luottamushenkilöt

Hinta: 0€

Järjestäjä: Piirihallitus

Lisätiedot: Timo Valtanen tai Taneli Salonen (etunimi.sukunimi@partio.fi)

VIP: 16.5.