SP akela-sampo-kurssi verkossa, elokuu 2021

HUOM! Kurssin ilmoittautuminen on päätetty etuajassa, koska kurssi on jo ylitäynnä. Varasijalla olevat pyritään saamaan kurssille mukaan.

Akela-sampo-koulutus verkossa, elokuu 2021

Vuoden 2021 keväällä Suomen Partiolaiset pilotoi täysin verkossa osallistuttavaa akela-sampo-koulutusta ja tämä on nyt toinen pilotti kurssimuodosta. Jos mielessäsi on ajatus ryhtyä akelaksi tai sammoksi lähiaikoina, kannattaa koulutus hoitaa alta pois heti, jolloin olet täydessä terässä aloittamaan oman ryhmän mahdollisimman pian. Jos olet jo jonkin verran kokenut akela tai sampo, tule viimeistelemään osaamisesi verkkokoulutukseen, jossa voit edetä oppimisessa omaan tahtiin ja keskittyä niihin asioihin, joissa kaipaat osaamiseesi täydennystä.

Koulutus alkaa iltatapaamisella verkossa to 26.8. klo 18-20 ja huipentuu verkkopäivään la 18.9. klo 9-15. Välissä tehdään itsenäisiä tehtäviä. Molempiin yhteisiin tapaamisiin osallistuminen on pakollista, eikä niihin ole mahdollista saada korvaavia tehtäviä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.8.2021

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Kerro ilmoittautumislomakkeella itsestäsi muutamalla lauseella. Oletko aloittava tai jo kokeneempi akela tai sampo? Kuinka kauan olet ollut partiossa? Millaista johtamiskokemusta sinulla on entuudestaan?

Lisätietoja koulutuksesta voi kysyä Ida Michelsson ida.michelsson@partio.fi