SP E-oppimisen hackathon 2021

MUUTOS 16.2. jälkeen: TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN KOKONAAN ETÄNÄ!

E-oppimisen hackathonissa tehdään viikonlopun aikana partionmoodleen yhteisiä koulutusjärjestelmän mukaisia moduuleja verkkotehtäviksi. Tehtävät on tarkoitettu piireille yhteiseksi pohjaksi esim. PJPK:n ja Johtokolmikkokoulutuksien verkkototeutuksia varten. Viikonlopun aiheena on J-moduulit,eli johtamisteemaiset moduulit. Tehtäviä ei vain suunnitella viikonlopun aikana, vaan ne todella tuotetaan ja laitetaan moodleen ja tehtäviä myös testataan viikonlopun aikana. Tässä tapahtumassa siis kääritään hihat ja tehdään hommia! Jos siis tehtävä vaatii videon kuvauksen, kuvataan video. Jos se vaatii piirroksia ja kaavioita, tehdään sellaiset. Viikonlopun jälkeen kaikki mitä on tehty, on valmista.

Osallistuaksesi tähän tapahtumaan, toivomme sinun olevan jo jonkin verran kouluttanut J-moduuleita, eli sisältö olisi sinulle tuttua. Toivomme myös, että olet tutustunut moodleen ainakin jonkin verran, eli tiedät mitä suurin piirtein ollaan tekemässä. Tarvitsemme myös verkkopedagogiikan osaajia mukaan ideoimaan hyviä oppimistehtäviä. Eniten toivomme osallistujilta kuitenkin ideoita ja intoa tuottaa yhteisiä verkkotehtäviä moodleen!

Tarkemmat ohjeet miten hackathon toteutetaan, saat ennakkotapaamisessa 17.3.2021 klo 18-19 pidettävässä webinaarissa.

Ilmoittaudu mukaan ja ota kaveri kainaloon ja tulkaa yhdessä!

Helppo tulla?

Tapahtumaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, ja tarkoitus on oppia yhdessä uutta moodlesta. Supertaituri ei tarvitse valmiiksi olla. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtuma toteutetaan suomen kielellä. Ohjelmasta voi valita itselleen sopivaa tekemistä ja toteuttaa sitä omaan tai ryhmän tahtiin. Tapahtumassa käytetään paljon digitaalisia laitteita ja omien laitteiden mukaan tuominen on suositeltavaa.