SP Ko-Gi 142 (pitkä leiri)

Partiojohtajien jatkokoulutus Kolmiapila-Gilwell eli Ko-Gi, on tarkoitettu sinulle partiossa toimiva aikuinen, joka haluat perehtyä partiotoiminnan tavoitteisiin ja menetelmiin, kehittää omaa toimintaasi partiojohtajana sekä viedä suomalaista partiotoimintaa eteenpäin. 

Helmikuussa 2021 ilmoittautuminen on auki yhdelle kurssille. Tarkista peruutusehdot: https://www.partio.fi/lippukunnille/pestien-tuki/koulutus/jatkotaso/partiojohtajajatkokoulutus-ko-gi/osallistuminen-ko-gille/

Koulutus järjestetään Agricola-opintokeskuksen tuella.


  • Ilmoittautuminen on auki 1.-28.2.2021.
  • Pitkä lähijakso: 6.-14.7.2021 (8 vrk) (Evo)
  • Lyhyt lähijakso: 29.-31.10.2021 (2 vrk)
  • Hinta: 390€
  • Johtaja: Katri "Kengu" Hietanen

"Miltä kuulostaisi partioleiri metsässä vain aikuisten kesken? Jos joku muu vielä järjestää ohjelman ja fasiliteetit? Saat itse keskittyä kehittämiseen, kehittymiseen ja koulutuksiin. Pitkällä leiriosalla pääsemme keskittymään aiheisiin kokonaisvaltaisesti ja kurssivartio ehtii ryhmäytyä tukemaan jokaisen matkaa. Tarjolla leiri täynnä johtajakoulutusta ilman powerpointteja ja tietokoneita eli asioista valtaosa opiskellaan leirillä eikä etänä kotikoneilla. Luonto tarjoaa elämyksiä ja staabi takaa tiukkaa asiaa arvoista, johtamisesta ja partiosta sekä tarjoaa eväitä matkalle omaan kehittymiseen. Tällä leirillä haastamme enemmän ajatteluasi kuin erätaitojasi eli kesäleirimeiningillä mennään. Tervetuloa matkalle itseesi ja johtajuuden ytimeen!"

Koulutuksen saavutettavuus
Ko-Gi-kurssit ovat helposti saavutettavia monin tavoin. Kursseilla kaikki kuuluvat joukkoon ja kiusaamiseen on nollatoleranssi. Vartio tukee osallistujia, ja vartiohenkeä tukee yksi kouluttajista eli vartion luotsi. Leirillä luotsi ja koko staabi toimivat häirintää ja kiusaamista ehkäisten. Kurssilla käsitellään henkilökohtaisia asioita, mutta luottamuksellisessa sekä erilaisia näkemyksiä ja katsomuksia arvostavassa ilmapiirissä. Ruoka on meille tärkeä viihtyvyyttä luova elementti ja erilaisten allergioiden yms. rajoitteiden huomioiminen on osa tätä. Muiden allergioiden suhteen kannattaa huomata, että samassa tilassa yöpyvillä voi olla varusteissaan esim. untuvamakuupusseja yms. allergiaa aiheuttavia. Jos tarvitset sähköä esim. uniapnealaitteeseen, pystymme sitä järjestämään sisätiloissa ja Evolla myös telttamajoitukseen. Kurssimme luonto-osa järjestetään telttaleirinä Evolla, jossa metsä ja majoittuminen osaltaan rajoittavat liikkumista. Syksyn lyhyt lähijakso toteutetaan kurssikeskuksessa (paikka ei ole vielä varmistunut), joka todennäköisesti ei ole täysin esteetön. Turvallisuudesta huolehdimme kaikin tavoin ja lähijaksoilla on saatavilla jääkaappitilaa lääkkeiden säilytykseen. Jos sinulla on näkö- tai kuulo-ongelmia, ota yhteyttä kurssinjohtajiin mahdollisuuksista selviytyä eri tilanteissa. Leiriosalla pärjää perusretkeilytaidoilla, opastamme uuteen ja yritämme huolehtia jokaisen jaksamisesta. Toistaiseksi emme pysty tarjoamaan maksuvapautuksia kurssimaksuista. Kurssin staabi kertoo mielellään tarkemmin tarvittavista yksityiskohdista sekä järjestelyistä.