SP Ko-Gi kurssit kevät 2023

Partiojohtajien jatkokoulutus Kolmiapila-Gilwell eli Ko-Gi, on tarkoitettu sinulle partiossa toimiva aikuinen, joka haluat perehtyä partiotoiminnan tavoitteisiin ja menetelmiin, kehittää omaa toimintaasi partiojohtajana sekä viedä suomalaista partiotoimintaa eteenpäin. 

Vuonna 2023 järjestetään neljä suomen kielistä kurssia sekä yksi kaksikielinen (suomi-ruotsi) kurssi. Ilmoittautuminen kursseille 146 ja 147 jatkuu elokuun loppuun saakka.

Löydät Ko-Gi-ryhmän myös Kajolta, tule kysymään mitä vain Ko-Gista ja kuulemaan lisää vuoden 2023 kursseista!

Tarkista peruutusehdot: https://www.partio.fi/lippukunnille/pestien-tuki/koulutus/jatkotaso/partiojohtajajatkokoulutus-ko-gi/osallistuminen-ko-gille/


Koulutus järjestetään STEP-opintokeskuksen tuella.

Ko-Gi 146: Kaamos
  • 1. Lähijakso: 28.12.-9.1.2022 (6 vrk) Leirikari, Rovaniemi
  • 2. Lähijakso: 17.-21.5. (5 vrk) Evo, Hämeenlinna
  • Hinta: 440€
  • Kurssinjohtaja: Teemu ''Eetu'' Kujala
Kaamos-Ko-Gi kutsuu!

Miltä kuulostaa vuoden vaihteen lumitakuu pohjoisessa ja alkukesän metsäluonto Evolla? Operoimme pohjoisessa kurssikeskuksessa ympäröivää luontoa hyödyntäen. Kaamos-Ko-Gi on matka parempaan johtajuuteen, syvemmälle partioon höystettynä Suomen luonnon parhailla maisemilla. Tule mukaan etsimään ja löytämään, näkemään ja kokemaan. Ko-Gi on mahdollisuus kehittää itseä, löytää omia vahvuuksia, uusia polkuja ja reittejä eteenpäin johtamisen ja partion parissa.

Ko-Gi 147: Pääsiäinen
  • 1. Lähijakso, loppiainen: 4.-8.1.2022 (5 vrk) Niiniranta, Valkeala
  • 2. Lähijakso, pääsiäinen: 6.-10.4. (5 vrk) Asinsaari, Taipalsaari
  • Hinta: 440€
  • Kurssinjohtaja: Elina Seppälä & Timo ''Isi'' Seppälä
Ko-Gi 147 on elämyksellinen kokonaisuus, jossa yhdistyy mielenkiintoiset sisällöt ja hienot luontokokemukset. Kurssillamme pääset oppimaan uutta itsestäsi ja partiosta sekä nauttimaan upeasta luonnosta myös ilman ihmeellisiä erätaitoja.

Pääsiäisosa vietetään Saimaan rannalla Asinsaaren leirikeskuksessa, Taipalsaarella. Myös loppiaisena kouluttaudumme leirikeskusolosuhteissa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kurssin saavutettavuuteen. Kurssimme ei ole täysin esteetön, mutta kurssipaikat on valittu saavutettavuutta ajatellen. Molemmilla kurssiosilla on sisämajoitus, juokseva vesi, sähköt ja mahdollisuus säilyttää lääkkeitä jääkaapissa. Koulutusmenetelmät on valittu tukemaan oppimista monipuolisesti. Jos sinulla on erityistarpeita, olethan yhteydessä meihin kurssinjohtajiin.

Tehdään yhdessä ikimuistoinen Ko-Gi!