SP Koulutusohjaajakoulutus 2022

Koulutusohjaaja –koulutus 2022

Koulutus on tarkoitettu tuleville koulutusohjaajille ja muille partion koulutustoiminnan kehittämisessä mukana oleville aikuisille. Kurssille ilmoittautuessa tulee Ko-Gi-koulutus olla suoritettu.  

Koulutus antaa kattavat valmiudet toimia koulutusohjaajana partiopiirissä. Koulutuksen käytyään kouluttautuja osaa suunnitella ja toteuttaa monipuolisesti erilaisia koulutuskokonaisuuksia sekä arvioida ja kehittää koulutustoimintaa, tukea partiokouluttajia ja pestausvalmentajia tehtävässään sekä ohjata Ko-Gi -suorituksia.  

Koulutuksen ensimmäinen osa järjestetään 25.-27.3.2022 Muurlan opistolla Salossa, etäkoulutusilta internetissä 25.4.2022 ja toinen osa Kohtauksen yhteydessä 13.-15.5.2022 Järvenpään seurakuntaopistolla. Lisäksi ennakkotehtävät ennen molempia kurssiviikonloppuja ovat mahdollisia. Jos koronasta johtuen joudutaan järjestämään tilaisuuksia etänä, niin muutokset KO-koulutuksen päivämäärissä ovat mahdollisia. Koulutus järjestetään niin, että ainakin toinen viikonlopuista tullaan järjestämään lähitapaamisena.

Ilmoittautuminen päättyy 6.3.2022.

Koulutuksen hinta on 125€, joka sisältää myös Kohtauksen osallistumismaksun. Osallistumismaksu laskutetaan piiriltäsi.

Kurssin johtaja: Eveliina Virtanen, eveliina.virtanen@partio.fi

Koulutus järjestetään STEP-opintokeskuksen tuella. Opintopisteytetyt todistukset myöntää Opintokeskus Sivis.