SP Minä partiolaisena -koulutus 2021

Hei aikuinen partiolainen! Tervetuloa ottamaan aikaa itsellesi. Minä partiolaisena -kurssilla pääset pohtimaan omaa rooliasi partiossa ja mitä partio voisi antaa sinulle?  

Kurssin aikana pureudumme neljään kokonaisuuteen; kuka olen partiossa, kuka haluan olla, kuka olen ryhmässä ja miten rakennan yhteisöstäni voimavaran. Kurssin aikana käydään pari- ja pienryhmäkeskusteluita annetuista aiheista, jonka lisäksi on aikaa itsenäiseen pohdiskeluun. Jokainen voi itse päättää kuinka paljon omista ajatuksistaan jakaa muulle kurssille, mutta toivomme, että sinulla on voimavaroja ja mahdollisuus syventyä itseesi.  

Jos olet käynyt partionjohtajan peruskurssin ja haluat kehittyä itsesi tuntemisessa, tämä on sinun kurssisi. Sisällöstä on ammennettavaa, sekä niille, jotka toimivat partiopestissä, että niille, jotka ovat taukotuvalla.  

Kurssi koostuu kahdesta viikonlopusta, ennakkotehtävistä ja välitehtävistä. Välitehtävien aikana pidämme muutaman lyhyen Teams-tapaamisen. Välitehtäviä tehdään omassa arjen toimintaryhmässä (lippukunnassa, piirissä, SP:ssä, projektissa tai vaikka partion ulkopuolisessa aikuisryhmässä).  

Lisätietoja Instasta @minapartiolaisena. Kehitä hyvää, johda paremmin, innostu ja voimaannu!

Kurssin hinta on 100€

Koronan vaikutukset?

Emme voi järjestää koulutuksen ensimmäistä viikonloppua huhtikuussa, joten alotus siirtyy syyskuulle. Kurssikeskukseen on mahdollista saapua jo perjantaina majoittumaan, mutta virallinen ohjelma alkaa lauantaina klo 10.  Koronarajoituksista toteutamme sen kurssilaisen sairaanhoitopiirin ohjeita, joista on tiukimmat rajoitukset.

Helppo tulla?

Hyvä olla ja ohjelma – Kurssilla pohditaan ja keskustellaan itsestä, jokainen voi kuitenkin jakaa vain sen mikä tuntuu hyvältä. Kurssiporukkaa ryhmäytetään ja sovitaan yhdessä pelisäännöt, joiden mukaan toimitaan. Ennakkotehtävät tulevat ajoissa osallistujille.   

Ruoka - osallistujien ruokavaliot huomioidaan, eikä niistä tehdä numeroa. Kurssin muonituksesta vastaa oma muonittajamme!

Hygienia, lepo ja yöpyminen - majoitustiloissa on mahdollista majoittua 2-4 hengen porukoissa. Majoittumistiloissa hiljaisuus laskeutuu klo 23, jonka jälkeen juttelua voi jatkaa päärakennuksessa. Koska ei ole suoritus, voi päiväunille vetäytyä tarvittaessa. Suihku ja WC tilat jaetaan tarkoituksen mukaisesti, niin että kaikille on sopivat tilat.  

Lääkitys ja ensiapu - Tapahtumassa on ensiapuavastaava ja mahdollisuus säilyttää lääkkeitä kylmässä.  

Näkö- ja kuuloaisti - tarvittaessa staabi on valmis muokkaamaan kurssin sisältöjä ja materiaaleja.  

Hajuaisti - kannustamme kaikkia osallistujia saapumaan tuoksutta paikalle ja käyttämään hajusteettomia pesuaineista ja hygieniatuotteita. Kurssin puolesta varataan hajusteettomat pesuaineet koko porukalle.  

Katsomus – Kurssilla on mahdollisuus hiljentymiseen oman vakaumuksen ohjaamalla tavalla.  

Kurssikeskus ei valitettavasti ole esteetön.  

Mikäli haluat lisätietoja kurssin puitteista, ota yhteyttä evis.etelaniemi@partio.fi.

Ilmoittautuminen on auki 18.1.-1.4.2021