SP Kulttuurienvälisen osaamisen koulutus (MOK) – Peruttu

MOK-koulutus on kaikille ryhmänjohtajille suunnattu moninaisuus- ja viestintäkoulutus (5 op). Kehitä moninaisten ryhmien johtamisosaamistasi, opi työkaluja johtamisen kehittämiseen sekä harjoittele tunnistamaan ryhmässäsi olevat yksilöt ja ryhmädynamiikkaan vaikuttavat tekijät. Koulutuksessa kehitetään moninaisuuden johtamisen ja toimivan viestinnän taitoja, jotka voit ottaa käyttöön työssäsi tai vapaa-ajallasi. Koulutus on dialoginen ja se on kehitetty yhteistyössä järjestösektorin ja yliopistotutkijoiden kanssa. Tervetuloa!

Koulutuspäivämäärät ovat 27.11. ja 11.12. Kurssi koostuu kahdesta koulutuspäivästä ja niiden välissä tehtävistä harjoituksista. Kurssi on osallistujille ilmainen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä HNMKY:n kanssa. Lue lisää: https://www.hnmky.fi/mok

Lisätietoja: Petra Valkonen, p. 040 718 5721, petra.valkonen@partio.fi

MOK training (5 cu) is a diversity and communication training designed for group leaders. Develop your leadership skills, learn to use diversity management tools, and practice identifying individuals and factors affecting the group dynamics in your group. The leadership and functional communication skills developed in this training can be applied in both personal and professional settings. MOK is an interactive training developed in collaboration with third sector organizations and university researchers. Welcome!

Recent feedback from participants:

"Loved the relaxed atmosphere and professional facilitation of the topic!"
"Insightful thoughts and a better understanding of why there have been misunderstandings before"
"Bilingual slides was something new to me and it worked great! I’m glad that you have this in both languages to ensure that everyone understands"

Lisätietoja: Petra Valkonen, p. 040 718 5721, petra.valkonen@partio.fi