SP Tekijänoikeuskoulutus partiokouluttajille webinaari 2021

Mitä partiokouluttajan täytyy tietää tekijänoikeuksista toimiessaan kouluttajana verkossa?

Tässä webinaarissa ke 28.4. klo17-18.30 Kopioston kouluttaja Kirsi Salmela kertoo mitä tekijänoikeudet tarkoittavat juuri partiokoulutuksissa ja vieläpä verkossa. Webinaarin alku, jossa Kirsi kertoo perusjuttuja (noin 45 min) tallennetaan ja tallenne siirretään partion Moodleen myöhemmin avattavaan Partiokouluttajan tekijänoikeudet -itseopiskelumateriaaliin. Videon voi siis katsoa myöhemmin omalla ajalla.

Webinaariin osallistujat (ja vaikka et pääsisi osallistumaan) voivat kirjoittaa etukäteen kysymyksiä kouluttajalle Padletiin https://padlet.com/laurakalervo/5346fxb4zjaj26d1. Kysymykset käsitellään webinaarin lopussa, mutta kysymysosaa ei tallenneta. Kysymyksistä ja vastauksista rakennetaan Moodlen itseopiskelupaketin case-kysymyksiä ja vastauksia, joita voi myöhemmin tutkia itsenäisesti. Käytännön esimerkit ovat siis tärkeitä ja tarvitsemme niitä sinulta!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Tervetuloa kuulolle!