SP Valmentajakoulutus 2/2022

Koulutus on kaikille valmentajille ja valmentajiksi aikoville sekä myös esimerkiksi kaikille piiri- ja keskusjärjestön toimijoille, jotka haluavat ymmärtää mistä siinä valmentamisessa on kyse!

Vuoden toinen valmentajakoulutusjärjestetään monimuotototeutuksena syksyllä 2022. Kurssiin kuuluva lähipäiväjärjestetään 8.10.2022 Partioasemalla. Kurssille ilmoittaudutaan Kuksassa 18.9. mennessä. Samana päivänä avautuu kurssin alusta Moodlessa.Huomaathan, että kurssin ensimmäiset tehtävät suoritetaan Moodlessa ennenlähipäivää 8.10. Varaathan siis syyskuun lopun kalenterista itsellesi muutamantunnin valmentajakurssille!

Jokaisella osallistujalla oletetaan olevan riittävät taustatiedot. Varsinkin valmentajien kohdalla on erityisen tärkeää, että jokainen on käynyt pestikeskustelun ja perehdytys pestiin on alkanut. Kurssilla ei enää käydä läpi ohjelmajohtajan, pestijohtajan ja lippukunnanjohtajan työkaluja perustasolla läpi, vaan kurssilla keskistytään enemmän näiden työkalujen käytön valmentamiseen.

Koulutuksen hinta on 70€. Osallistumismaksu laskutetaan piiriltäsi.

Koulutus järjestetään STEP-opintokeskuksen tuella. Opintopisteytetyn todistuksen myöntää Opintokeskus Sivis.