SP Viestinnän ja markkinoinnin koulutuspäivä

Hei sinä partion viestinnän ja markkinoinnin tekijä: tule saamaan uusia ajatuksia ja tutustumaan muihin tekijöihin! Suomen Partiolaisten viestintä- ja markkinointivaliokunta järjestää kaikille partioviestinnän ja -markkinoinnin tekijöille oman koulutuspäivän lauantaina 25.9. Koulutus järjestetään etänä Teamsissa.

Virallisesti päivä aloitetaan klo 10, mutta jo klo 9.30 alkaen voi tulla linjoille vaihtamaan kuulumisia aamukahvin merkeissä. Päivä päättyy klo 15.30. Päivän aiheita ovat mm. moninaisuus viestinnässä ja markkinoinnissa, some ja podcastit. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan muihin viestintää ja markkinointia tekeviin partiolaisiin. Katso tarkempi ohjelma: https://www.partio.fi/partioviestinnan-ja-markkinoinnin-koulutuspaiva/

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki viestinnän ja markkinoinnin parissa työskentelevät vapaaehtoiset ja työntekijät piireistä, FiSSc:stä, projekteista, lippukunnista ja SP:stä. Koulutus on maksuton.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Kuksassa sunnuntaihin 19.9. mennessä. Ilmoittaudu erikseen myös työpajoihin tällä lomakkeellaKoulutuksen Teams-linkki lähetetään tapahtumaviikolla ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan!