SyysWiima’18

Leijona Tytöt ja Puijon Pojat kutsuvat kaikkia partiolippukuntia osallistumaan avoimiin partiotaitojen syysmestaruuskilpailuihin Kuopioon 15.-16.9.2018. Kilpailussa ratkotaan myös Järvi-Suomen Partiolaisten piirinmestaruudet sarjoittain.

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten (SP) voimassa olevia partiotaitokilpailujen sääntöjä.

OSANOTTO-OIKEUS

Lippukunta saa lähettää kisaan haluamansa määrän vartioita. Kilpailijoiden tulee olla vuoden 2018 SP:n jäsenmaksun maksaneita.

SARJAJAKO

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa ja harmaassa sarjassa. Osallistujien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin, eli ikä = kilpailuvuosi - syntymävuosi.

Kilpailu kestää yön yli. Ruskean ja harmaan sarjan sisällä ratkotaan lisäksi vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18–22 -vuotiaita.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksaan viimeistään 24.8.2018. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 7.9.2018 saakka kaksinkertaisella osallistumismaksulla. 31.5.2018 mennessä ilmoittautuneille vartioille tarjoamme yörastilla pitsaa! Ennakko-ohje toimitetaan sähköpostilla vartion ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 70 € / vartio. Se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kuopion NMKY:n tilille FI66 5600 0520 1294 23. Kirjoittakaa viestiosioon SyysWiima18 ja vartion nimi/vartioiden nimet. Kilpailusta poisjäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa sen tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin, lämpimän ruuan ja peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen sekä lattiamajoituksen sitä tarvitseville pe-la yöksi.

HUOLTAJAT

Huoltajat voivat lunastaa kisakeskuksesta huoltajapaketin hintaan 10 €. Huoltajapaketti sisältää ruokailut, lattiamajoituksen ja tutustumiskierroksen kisaan.

LISÄTIETOJA

Kilpailunjohtaja Antti Afflekt, 044-7777088, antti.afflekt@iki.fi

Järjestelysihteeri Annakaisa Leussu, 044-3216052, annakaisa.leussu@gmail.com Kisan nettisivut: https://syyswiima.wordpress.com/