J-SP Vipellys -22 TAPAHTUMA SIIRRETÄÄN SYKSYYN!

Mikä ihmeen Vipellys?

Järvi-Suomen Partiolaiset järjestää ensimmäistä kertaa tarpojille ja samoajille suunnatun viestintäteemaisen kaupunkiseikkailun. Kaksipäiväisessä tapahtumassa tutustutaan siihen, mitä viestinnällä tarkoitetaan, miksi viestintä on tärkeää ja kuinka viestitään. Viestintään perehdytään toiminnan kautta ja voi olla, että pääset tapahtumassa kokeilemaan, mitä Some-postauksen tai lehtijutun tekeminen vaatii.

Tapahtuman ohjelma alkaa lauantaina klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina noin klo 13.00. Tapahtumassa järjestetään majoitus sitä tarvitseville, mutta paikalliset partiolaiset voivat halutessaan yöpyä kotona. Samasta lippukunnasta voi osallistua useampi samoaja ja tarpoja.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, mukaan mahtuu 30 nopeinta. Tapahtuman hinta on 45 euroa osallistujalta, joka laskutetaan lippukunnittain. Ilmoittautuminen päättyy kun paikat on täytetty tai viimeistään 6.3.

lmoittaudu rohkeasti mukaan, joko yksin tai kaverin kanssa!

Psst. Mikäli olet vaeltaja tai aikuinen ja kiinnostunut tapahtumasta, ota yhteyttä saija.angerman@partio.fi. Kaupunkiseikkailun rastit kaipaavat vielä lisäkäsiä.