Tervetuloa partioon -koulutus Lohjalla

Lohjan Tervetuloa partioon -koulutus on tarkoitettu kaikille Lohjan ja sen lähikuntien partiolaisille, partiolaisten huoltajille ja partiosta kiinnostuneille aikuisille (yli 23-vuotiaat) ja vaeltajille (18-22 -vuotiaiden partiolaisten ikäkausi).

Alueen vapaaehtoiset esittelevät partiotoimintaa ja kertovat, mitä partiossa tehdään ja miten partioon pääsee mukaan minkä ikäisenä tahansa. Koulutuksen aikana kuulet ripauksen partion historiaa Suomessa ja maailmalla, opit mitä partion eri ikäkausissa tehdään ja mitä kaikkea partio-ohjelma ja partiomenetelmä oikein sisältävät. Miten sinä tai lapsesi voisi aloittaa partion? Mitä sinun kannattaa tietää partiosta, jos olet partiolaisen huoltaja? Millaisia partiolippukuntia on omassa kotikunnassasi?

Koulutus on maksuton ja se järjestetään Lohjan Nummityttöjen partiokololla osoitteessa Ojamonkatu 36. Se sijaitsee Lohjan keskustan tuntumassa terveyskeskuksen sivurakennuksessa. Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa. Pystymme huomioimaan erityistarpeet etukäteen ilmoittautuneiden osalta. Tarvittaessa voit osallistua myös etäyhteyden välityksellä.

Etäosallistujat voivat liittyä mukaan tästä linkistä. 

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa partioon tutustuen! Voit tulla myös ilmoittautumatta mukaan.


Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Raha, Ruoka, Ohjelma, Digitaalinen saavutettavuus, Hygienia, Kieli, Kuuloaisti, Liikkuminen, Näköaisti

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa