TP Suunnistusilta: Keskiviikko 28.9.2022

TP Suunnistusillat järjestetään kahtena iltana, ajankohta 27.9 ja 28.9 Linnainmaalla.

Ilmoittautuminen ja lähtö/maali on Linnainmaan koulun kentällä, Helakallionkatu 1.

Molempina iltoina lähtöjä on noin vartin välein, klo 17–18 ja maali sulkeutuu klo 19.30. Muista olla ajoissa lähtöpaikalla, 10-15min ennen lähtöaikaasi ja ilmoittautua TP:n henkilölle. Ilmoittautuneille ei lähetetä vahvistusta.

Ohjelmassa on jokaiselle ikäkaudelle sopivaa suunnistusohjelmaa. 

Ota mukaan sään mukainen varustus, kompassi, partiohuivi kaulaan ja juomista omaan juomapulloon. Myös otsalamppu on hyvä ottaa varmuudeksi mukaan, jos lähtee viimeisissä lähtöerissä ja haastavimmille radoille

Radat

A-rata 3km. Paljon "suunnistettavia" rasteja. Polkuja pitkin pääsee mutta usein tarkoittaa huomattavasti pidempää reittiä. Kompassista apua useammalla rastivälillä. 

B-rata 2,6km. Kaikille rasteille pääsee polkuja pitkin mutta mahdollisuus on myös oikaista. Pari rastia vähänkauempana polusta. 

C-rata 2km. Kaikkien rastienviereen pääsee polkuja pitkin. Muutamassa rastivälissä helppoja oikomis-mahdollisuuksia esim. rastilta polkujen risteykseen. 

Ilmoittautumiset:

Kuksaan ilmoittaudutaan ryhmittäin, eli jokainen ryhmä ilmoitetaan erikseen.

Suunnistuspäivä, ryhmän lähtöaika ja suunnistusradan pituus valitaan ennakkoon Kuksa-ilmoittautumisessa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivomme ryhmiltä joustavuutta - tarkoituksena on, että suunnistusvuorot saadaan järjestettyä turvallisesti ja ruuhkattomasti!

Osallistumismaksu on 3,5 €/hlö ja se laskutetaan lippukunnalta, ilmoittautumisen mukaan. Hinta sisältää kartankarttamuovissa. Mikäli sudenpentujen ja seikkailijoiden akela/sampo/saattaja lähtee mukaan suunnistusradalle, myös häneltä laskutetaan osallistumismaksu.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.

Ilmoittautuminen päättyy 22.9.2022 ja tämän jälkeen ilmoittautumisia ei oteta vastaan, koska kartat laitetaan tilaukseen.

Mikäli tulee jotain kysyttävää, niin voitte olla yhteydessä. Tuuli Otonkorpi, +358400465796