TP Suunnistusilta, maanantai

Tapahtuman mahdollistamiseksi suunnistusillat järjestetään kolmena päivänä 26., 27. ja 28.4. ja jokaisena iltana lähtöjä vartin välein klo 17-18.30. Lähtöpaikka on Hervannan laskettelurinteen pohjalla.

Ohjelmassa on jokaiselle ikäkaudelle sopivaa suunnistusohjelmaa. Ota mukaan säänmukainen varustus, kompassi, partiohuivi kaulaan ja juomista omaan juomapulloon. 

Reittejä on kolme erilaista: 2 km helppo, 3 km helpohko ja 3,5 km haastavampi rata. Lähdöt 2 km radalle ovat klo 17-18.30. Lähdöt 3 km ja 3,5 km radoille ovat klo 17-18. Kuhunkin lähtöaikaan (17.00, 17.15 jne.) otetaan maksimissaan kolme ryhmää, jotta lähtöalueella ja suunnistusradoilla pystytään säilyttämään riittävät turvavälit. 

Suunnistuspäivä, ryhmän lähtöaika ja suunnistusradan pituus valitaan ennakkoon Kuksa-ilmoittautumisessa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (vapaat ajat näkyvät ilmoittautumislomakkeella). Toivomme ryhmiltä joustavuutta - tarkoituksena on, että suunnistusvuorot saadaan järjestettyä turvallisesti ja ruuhkattomasti!

Tapahtumassa noudatetaan partion valtakunnallista koronaohjeistusta ja Hämeen Partiopiirin alueellisia tarkennuksia. Tapahtumaan tulee osallistua vakiintuneissa ryhmissä.

Osallistumismaksu 3,5 €/hlö, laskutetaan lippukunnalta. Hinta sisältää kartan karttamuovissa. Mikäli sudenpentujen ja seikkailijoiden akela/sampo/saattaja lähtee mukaan suunnistusradalle, myös häneltä laskutetaan osallistumismaksu.
 
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.