TP Tiedelauantai – Hehkua hedelmiin – kekseliästä kokkailua

Tutut ruoka-aineet reagoivat yllättävillä tavoilla. Omenan leikkuupinta tummuu - miksi? Pullataikina kohoaa - miksi? Leivinjauhe kihisee vedessä - miksi? Ruokaöljy jää lautoiksi veteen - miksi? Kokeillaan ja testataan, havaitaan ja hoksataan!

Tapahtumassa käsitellään tiedeaihetta havainnollisin kokein ja se sopii sudenpennuille, seikkailijoille ja tarpojille sekä heidän johtajilleen. Tilanteen mukaan osa tiedekokeista tai koko tapahtuma voidaan toteuttaa ulkona. Tapahtuman hinta on 5 €/hlö, myös tapahtumaan osallistuvilta johtajilta.

Ryhmien ilmoittautumiset kootusti Kuksaan 25.10. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan ryhmän toivoma osallistumisaika, joko klo 11.30-12.30 tai 13-14. Työpajaan mahtuu max. 25 osallistujaa kerrallaan. Tarvittaessa otamme ilmoittautumisajan päätyttyä ryhmänjohtajiin yhteyttä, mikäli ryhmän osallistumisaikaa joudutaan muuttamaan.