Turun Partiolaisten kaikille avoin Street-O-puistosuunnistus

Koska iltanuotio Vartiovuorella on jouduttu peruuttamaan, tarjotaan samalle päivälle mahdollisuus suunnistusiltaan.

Street-O-puistosuunnistusta ke 1.9.2021 Kupittaalla

Kaikille avoin maksuton Street-O puistosuunnistus järjestetään keskiviikkoiltana 1.9.2021 klo 17-20 Kupittaan puistossa Turussa. Puistosuunnistuksessa jokainen saa itse valita rastit, reitin ja matkansa pituuden. Maasto sopii erityisesti seikkailijoille, sudareille ja perheille. Kartan kera puistoon saa lähteä klo 17-19 välisenä aikana. Suunnistuksen suosituskesto on noin tunnin verran. Aurinko laskee Turussa tuolloin klo 20.39.

Suositellaan säänmukaista ulkoiluasua ja kynää. Kompassi ja pienet omat eväät voivat olla bonusta. Paikalla ei ole n.s. kisakeskusjärjestelyjä. Karttojen jako tapahtuu Kupittaan puistossa Blomberginaukion parkkipaikan maauimalan puoleisessa päässä klo 17-19. Teknisesti kyseessä on lippukunnan lauman, ryhmän tms ulkoilukokous, jossa partiovakuutus on voimassa normaaliin tapaan.

Ryhmän (tms.) johtaja ilmoittaa tarvittavan karttamäärän (jokaiselle kartta) ja ilmoittaa samalla itsensä yhteyshenkilöksi. Ilmoittautuminen, osallistuminen ja street-o-värikartta ovat maksuttomia. Ilmoittaminen ennakkoon pe 27.8.2021 mennessä. Tiedustelut: Jyrki Tuominen (jyrki.tuominen@tume.fi).

Tapahtuman järjestävät Turun Partiolaiset ja Turun Metsänkävijät.