Uusimaa – Akela- ja sampokoulutus (monimuotoisena)

Koulutus toteutetaan monimuotoisena eli se koostuu kahdesta lähitapaamisesta sekä itsenäisesti toteutettavista tehtävistä:

24.9. Lähipäivä Isojärven leirimajalla
25.-14.10. itsenäistä työskentelyä tehtävien parissa
15.10. Lähipäivä Isojärven leirimajalla

Akelan ja sammon koulutus on pestissään aloittaville tai toimiville sudenpentujohtajille tai seikkailijajohtajille! Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading. For participation in English, please inquire from the course leader.

Ilmoittaudu viimeistään: 22.9.2022
Hinta: 30 €
Lisätietoja: Tarja Seppälä, tarja.seppala@partio.fi / Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto uusimaa@partio.fi, 050 446 0057