Uusimaa – Akela- ja sampokoulutus

Akelan ja sammon koulutus on pestissään aloittaville tai toimiville sudenpentujohtajille tai seikkailijajohtajille! Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa.  Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Akela-sampokoulutuksen sisältöjä on avattu tarkemmin täällä.

Koulutuksen osana lauantaina järjestään Sudenpentu/seikkailijaikäkausiohjelman perusteet -osio, joka sopii hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille tai samoajille. Jos olet jo aiemmin suorittanut akela-koulutuksen, pelkästään tämän moduulin käymällä saat suoritetuksi koko sampo-koulutuksen. Pelkästään ikäkausiosioon tulijat ilmoittautuvat erikseen.

Seuraamme koronatilannetta. Mikäli tapahtuma joudutaan siirtämään ilmoittautuneelle sopimattomaan ajankohtaan tai perumaan, ilmoittautuneelle ei tule kuluja.

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading. 

Ilmoittaudu viimeistään: 14.1.

Osallistumismaksu: 49e (maksajana lippukunta)

Lisätietoja: teea.forsstrom(at)partio.fi , 0445068243