Uusimaa – Erätaitoperuskurssi

Ovatko erätaidot jo hallussa? Vai vielä hieman hukassa? Erätaidot ovat partiolaisen perustaitoja ja tällä kurssilla pääset syventämään jo oppimaasi tai aloittamaan erätaitojen opettelun aivan alusta. Käymme läpi luonnossaliikkujan perustaitoja varusteiden valinnasta ruoanlaittoon ja ensiavusta majoitteen pystyttämiseen. Tutuksi tulevat niin nuotion sytyttäminen kuin suunnistuksen perusteet.

Erätaitoperuskurssilla opitaan peruserätaitoja ihan alusta alkaen. Vaikka tietäisitkin jo jonkin verran, opit varmasti uutta kokeneiden kouluttajien opissa. Osa kurssista liikutaan maastossa ja osa vietetään leirissä. Kurssilla tutustut partiolaisiin myös oman alueesi ulkopuolelta. Koko kurssiviikonloppu ollaan ulkona metsässä. Kurssi soveltuu tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille.

Kurssilla on ennakkotapaaminen etäyhteydellä ke 22.9.2021.

Kurssin osallistujamäärä on 5-30 hlöä. Samaan aikaan Lopella järjestetään myös pelkästään aikuisten oma erätaitokurssi, jossa keskitytään enemmän taitojen eteenpäin opettamiseen. Aikuisten kurssille ilmoittaudutaan erikseen.

Camping Training will tech explorer, rover and adult scouts the basic skills about outdoor clothing, cooking in the forest, first aid and taking lodgings in the forest. Whole weekend will be spent outdoors, part of it hiking and part of it at the camp.


Ilmoittaudu viimeistään: 12.9.
Osallistumismaksu: 
40€
Lisätietoja: 
Sari Kekki, tyylikki(at)netti.fi, 0405300985
Saavutettavuus: Tällä tapahtumalla on Helppo tulla -tunnus, johon voit tutustua täällä. Tapahtumassa toteutuvat tunnukset osat Hyvä olla, Ruoka, Raha, Lääkitys ja ensiapu, Kieli, Katsomus, Kuuloaisti ja Hajuaisti. Huomioitavaa:
- Koko viikonloppu vietetään ulkona. Käytössä on ulko-wc:t. Tarjolla ei ole sähköä.
- Tarvittavat varusteet ja pakkausohjeet käydään ennakkoillassa läpi ja ohjeistetaan myös kirjallisesti. Monia varusteita on tarvittaessa mahdollista lainata staabilta. Majoitteet, ruoat ja ensiapuvälineet tulevat järjestäjiltä.
- Tapahtumaan voi osallistua myös englannin kielellä.
- Tapahtuman aikana on mahdollisuus vetäytyä harjoittamaan omaa uskontoaan.
- Kimppakyytimahdollisuuksia järjestetään tarpeen mukaan.
- Otathan kurssinjohtajaan yhteyttä jos jokin askarruttaa, niin etsitään yhdessä ratkaisut!