Uusimaa – Erätaitoperuskurssi

Ovatko erätaidot jo hallussa? Vai vielä hieman hukassa? Erätaidot ovat partiolaisen perustaitoja ja tällä kurssilla pääset syventämään jo oppimaasi tai aloittamaan erätaitojen opettelun aivan alusta. Käymme läpi luonnossaliikkujan perustaitoja varusteiden valinnasta ruoanlaittoon ja ensiavusta majoitteen pystyttämiseen. Tutuksi tulevat niin nuotion sytyttäminen kuin suunnistuksen perusteet.

Erätaitoperuskurssilla opitaan peruserätaitoja ihan alusta alkaen. Vaikka tietäisitkin jo jonkin verran, opit varmasti uutta kokeneiden kouluttajien opissa. Osa kurssista liikutaan maastossa ja osa vietetään leirissä Komionlammilla. Kurssilla tutustut partiolaisiin myös oman alueesi ulkopuolelta. Koko kurssiviikonloppu ollaan ulkona metsässä. Kurssi soveltuu tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille.

Kurssilla on ennakkotapaaminen Partioasemalla Helsingissä ke 7.10.2020 klo 18-20.

Kurssin osallistujamäärä on 5-20 hlöä. Samaan aikaan Lopella järjestetään myös pelkästään aikuisten oma erätaitokurssi, jossa keskitytään enemmän taitojen eteenpäin opettamiseen. 

At the woodcraft course explorer, rover and adult scouts will learn the basic skills about outdoor clothing, cooking in the forest, first aid and taking lodgings in the forest. Whole weekend will be spent outdoors, part of it hiking and part of it at the camp.

Osallistumismaksu: 40 € (60€ ei-vielä-partiolaiselta)
Ilmoittautuminen päättyy: 1.10.2020 
Lisätietoja: Katja Huttunen, katja.huttunen(at)outlook.com, 040 4509 844 tai
Sari Kekki, tyylikki(at)netti.fi, 040 5300 985

Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen ilmoittautumisen syksyn 2020 Uudenmaan partiopiirin tapahtumaan voi peruuttaa maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita. Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.