PERUTTU: Uusimaa – Jamix-ruokatietopankkikoulutus

Jamix-ruokatietopankki on Uudenmaan lippukuntien käytettävissä!

Oletko joskus tuskaillut, miten keitetään lounaskeitto kuudellekymmenelle? Entä miten lasketaan tarvittavat ruokatarvikkeet lippukunnan kesäleirille? Piiri tarjoaa lippukuntien käyttöön Jamix-ruokaohjepankin, joka helpottaa lippukunnan tapahtumien ruokahuollon suunnittelussa.

Jamix ruokatuotanto on edistyksellinen ja kokonaisvaltainen ohjelma kaiken tyyppisille ja kokoisille keittiöille. Järjestelmä hallitsee vaivattomasti useita eri osa-alueita keittiön toiminnassa varmistaen samalla, että tiedot päivittyvät ajantasaisesti kaikille käyttäjille. Jamix on helppo käyttöinen ja hyvä työkalu lippukuntanne ruokavastaavalle.

Jamixin avulla hallitsette ruokaohjeita helposti ja vaivattomasti, suunnittelette ruokalistat valitsemalla haluamanne ruokaohjeet viikkokalenteriin tai lisäämällä ruokaohjeita suoraan päivittäisille työlistoille. Saatte ohjelmasta kaikki toimintaanne (esim. leirejä) tukevat laskelmat ja tiedot sisältäen kustannukset, katelaskelmat, ravintoarvolaskelmat ja -vertailut sekä allergeenit.

Jamix toimii pilvipalveluna. Pilvipalvelu mahdollistaa ohjelman käytön paikasta riippumatta – riittää, että käytössä on internet-yhteys.

Piirin Jamix-koulutuksessa saa käyttöönsä ohjelman tunnukset ja salasanan lippukunnalle. Harjoittelemme ohjelman peruskäyttöä. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää ohjelmaa, etsiä sieltä ruoka-ohjeita sekä tulostaa tarvitsemasi ruokaohjeet.

Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen ilmoittautumisen syksyn 2020 piiritapahtumaan voi peruuttaa maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita. Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.
  • Ilmoittautuminen päättyy: 30.8.2020
  • Piirin tarjoama maksuton koulutus
  • Lisätietoja:  Mikael Hartikainen, mikael.hartikainen(at)uusimaa.partio.fi, 040 717 9883