Uusimaa – Kevätpartiotaitokisat Kaimo 2.0

Kaimo 2.0 piirin partiotaitokisat Märkiössä. Nyt on erinomainen tilaisuus kaikille ikäryhmille tarpojista ylöspäin tulla kokemaan mukava, keväinen partiopäivä Märkiössä. Kokoa porukka ja lähde mukaan!

Tarjolla on lukuisia mielenkiintoisia rastitehtäviä, joista vartionne voi valita juuri teille sopivat. Tällä kertaa te päätätte, millaisia tehtäviä haluatte tehdä ja missä vahvuutenne tulevat parhaiten esille. Voitte myös päättää, kuinka pitkän reitin kuljette, onko suunnitelmanne nautiskella päivästä keväisessä luonnossa vai metsästättekö pisteitä voitonkiilto silmissä. Kaikki onnistuu! Kaimo 2.0 on hyvä keino järjestää lippukuntien ryhmille mukavaa ja laadukasta partiotekemistä rennolla otteella. 

Lue lisää kisoista: https://uusimaa.partio.fi/nyt/kaimo/

Spring scouting skills competition for scouts over 12!  Please inquire for participation in English.

Ilmoittaudu viimeistään:
Ilmoittautuminen päättyy 4.4.2022. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 11.4. Vartionjohtaja ilmoittaa koko vartion.
Osallistumismaksu: 
Päiväkilpailun osallistumismaksu on Tarpojat ja Kirjava -sarjoilla 75 €/vartio (jälki-ilmoittautuminen 95 €). Samoajat ja Vaeltajat -sarjoilla ilmoittautumismaksu on 95€/vartio (jälki-ilmoittautuminen 115 €).
Lisätietoja: 
https://uusimaa.partio.fi/kaimo / Kisanjohtaja Janne Turunen, kaimo2.uusimaa@gmail.com / Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto: 0504460057, uusimaa@partio.fi