Uusimaa – Melontaretki PERUTTU

Melontaretkellä liikumme intiaanikanooteilla järvi- ja/tai jokiympäristössä Etelä-Suomen alueella. Melontaretkeä varten sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa melontakokemusta, mutta tapahtuma ei ole melontakurssi (ei voi esimerkiksi saada kurssitodistusta). Retken aikana majoitumme teltoissa ja teemme maukasta retkiruokaa. Retki alkaa perjantaina, melomaan lähdetään lauantaina aamusta.  
In this trip we canoe in a lake and/or river environment in Southern  Finland. During the weekend we sleep in tents and make our own meals. We spend the whole weekend outdoors. 
Ilmoittaudu viimeistään: 17.4.
Osallistumismaksu: 40€ (60€ ei-jäseniltä) 50% alennus mikäli tuot oman kanootin/kajakin varusteineen
Lisätietoja: Sari Kekki, sari.kekki(at)partio.fi, p. 040 53 00 985
Saavutettavuus: Tällä tapahtumalla on Helppo tulla -tunnus, johon voit tutustua täällä. Tapahtumassa toteutuvat tunnukset osat Hyvä olla, Ruoka, Raha, Lääkitys ja ensiapu, Kieli, Katsomus, Kuuloaisti ja Hajuaisti. Huomioitavaa:
- Koko viikonloppu vietetään ulkona. Käytössä on ulko-wc:t. Tarjolla ei ole sähköä.
- Tarvittavat varusteet ja pakkausohjeet käydään ennakkoillassa läpi ja ohjeistetaan myös kirjallisesti. Monia varusteita on tarvittaessa mahdollista lainata staabilta. Majoitteet, ruoat ja ensiapuvälineet tulevat järjestäjiltä.
- Tapahtumaan voi osallistua myös englannin kielellä.
- Tapahtuman aikana on mahdollisuus vetäytyä harjoittamaan omaa uskontoaan.
- Kimppakyytimahdollisuuksia järjestetään tarpeen mukaan.
- Otathan kurssinjohtajaan yhteyttä jos jokin askarruttaa, niin etsitään yhdessä ratkaisut!