Uusimaa & Päpa – Monimuotoinen luotsikoulutus

Onko lippukunnassanne jo luotseja tukemassa tarpoja-, samoaja- ja vaeltajatoimintaa?Luotsi ei ole vartionjohtaja, vaan henkilö joka ohjaa nuoren kasvua ja toimintaa partio-ohjelman mukaan. Luotsi tuntee luotsattavansa ja toimii turvallisena aikuisena taustalla. Lippukunnan luotsitoiminnan ensimmäinen askel on Luotsikoulutus. Koulutuksesta saat eväitä, tietoja ja taitoja tarpojien, samoajien tai vaeltajien luotsina toimimiseen. Tarjolla valoa luotsin pimeisiin hetkiin ja asiaa – ei vain majakoista, varustepaketeista ja vaelluskartoista – vaan etenkin siitä, miten luotsi luovii tehtävässään tukiessaan vartionjohtajia kolmessa vanhimmassa ikäkaudessa.

Muutos toteutukseen: koulutus järjestetään täysin etänä verkko-oppismisympäristö Moodlessa ja etäyhteyksillä. Aiemmin ilmoitetusta poiketen suorittaminen ei vaadi piirileiri Valkamalle osallistumista.

Suorittaminen vaatii itsenäistä työskentelyä. Luotsikoulutuksen esitietovaatimuksena on partiojohtajaperuskoulutus -ilmoittauduthan ensin pj-kurssille, jos et ole vielä käynyt sitä! Pj-kurssi tukee sinua kaikissa pesteissäsi.


Ilmoittautuminen päättyy: 6.4.2021
Osallistumismaksu: 15€ (maksajana lippukunta)
Lisätietoja: Mervi Somervuori, mervi.somervuori(at)uusimaa.partio.fi, puh. nro 050 531 5606
Saavutettavuus: Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Digitaalinen saavutettavuus, KieliVoit tutustua tunnuksen kriteeteihin täällä.