Uusimaa & Päpa – Monimuotoinen pestijohtajakoulutus

Pestijohtajakoulutuksessa saat tietoa lippukunnassa toimivien aikuisten vapaaehtoisten tukemisesta pestaamisen, koulutuksen ja osaamisen tunnistamisen kautta. Koulutuksessa perehdytään rekrytointiin, opetellaan pestaamaan ja tutustutaan partion koulutusjärjestelmään sekä tehdään lippukunnan henkilöstö- ja koulutussuunnitelma, ja verkostoidutaan.

Kurssilla saa perustiedot ja tukea pestijohtajana toimimiseen, mutta koulutusta suositellaan myös ohjelmajohtajille ja ikäkausivastaaville sekä kaikille pestaamista, rekrytointia ja aikuisten ohjaamista pesteissään tekeville.

Muutos toteutukseen: koulutus järjestetään täysin etänä verkko-oppismisympäristö Moodlessa ja etäyhteyksillä. Aiemmin ilmoitetusta poiketen suorittaminen ei vaadi piirileiri Valkamalle osallistumista.

Suorittaminen vaatii itsenäistä työskentelyä. Pestijohtajakoulutuksen esitietovaatimuksena on partiojohtajaperuskoulutus -ilmoittauduthan ensin pj-kurssille, jos et ole vielä käynyt sitä! Pj-kurssi tukee sinua kaikissa pesteissäsi.


Ilmoittautuminen päättyy: 6.4.2021
Osallistumismaksu: 20€ (maksajana lippukunta)
Lisätietoja: Mervi Somervuori, mervi.somervuori(at)uusimaa.partio.fi, puh. nro 050 531 5606Saavutettavuus: Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Digitaalinen saavutettavuus, KieliVoit tutustua tunnuksen kriteeteihin täällä.