PERUTTU: Uusimaa – Muonituskoulutus

Tapahtuma on päätetty perua koronatilanteen takia.


Nyt perehdytään partiomuonitukseen tekemällä oppien. Koulutuksen painopiste on leirimuonituksessa, mutta samalla pääset perille myös suurkeittiön salaisuuksista. Kurssilla opitaan työturvallisuutta leiri- ja maastoruokailussa sekä suurkeittiöissä, hygienia-asioita ja omavalvontaa, käyttämään suurkeittiön koneita ja välineitä sekä kenttäkeittimiä, hyviä muonituksen käytänteitä, erityisruokavalioita, suurkeittiön reseptejä ja ohjeiden suurentamista sekä leirimuonituksen budjetin laskemista. Aloitamme perjantaina teoriaosuudella ja sen jälkeen muonitamme noin 80 ruokailijaa/ateria samalla oppien. Muonituskoulutuksen antimista pääsevät nauttimaan Samoaja 2Zh-tapahtuman osallistujat. Kurssille ovat tervetulleita yli 15-vuotiaat tekeväiset partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset (esimerkiksi huoltajat).

 At the camp cooking course you will learn how to prepare food for greater amounts of people, such as the summer camp of  your local group. The course includes a theory part and cooking food for 80 scouts.

Ilmoittautuminen päättyy: 18.10.

Osallistumismaksu: 15€ partiolainen / 35€ ei-vielä-partiolainen (maksajana lippukunta)

Lisätietoja: Mikael Hartikainen puh. 040 717 9883, mikael.hartikainen (at) uusimaa.partio.fi


Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen ilmoittautumisen syksyn 2020 Uudenmaan partiopiirin tapahtumaan voi peruuttaa maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita. Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.