Uusimaa – Piirileiri Valkama 2020+1

Valkama on Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri, joka järjestetään Hangon Syndalenissa 11.–18. heinäkuuta 2021. Ilmoittaudu mukaan Suomen kesän 2021 eteläisimmälle piirileirille!

Leirille voi osallistua:

- koko leiriksi 11.-18.7.

        - suositellaan tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille eli yli 12-vuotiaille

- alkuleiriksi 11.-14.7.         

        - alkuleirillä on ohjelmaa kaikille ikäkausille perhepartiolaisille, sudenpennuille,         seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille

        - suositellaan perhepartiolaisille, sudenpennuille ja seikkailijoille

- loppuleiriksi 14.-18.7.        

        - loppuleirillä jatkuu ohjelmaa tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille eli yli 12-vuotiaille

        - mikäli alle 12-vuotias ilmoittautuu loppuleirin ajaksi, tulee hänellä olla nimetty huoltaja mukana

- viikonlopuksi 16.-18.7.

- yksittäisiksi leirivuorokausiksi


Ikäkauden valinta 

Ilmoittautumisessa tulee ilmoittaa ikäkausi, jonka ohjelmaan leirillä osallistuu. Ikäkausi ei siis välttämättä ole se, johon leiriläinen ikänsä puolesta kuuluu. 

        - Erityisesti ikäkaudesta toiseen siirtyvien ryhmien kohdalla kannattaa varmistaa omasta lippukunnasta, mihin ikäkauteen partiolaisen tulee ilmoittautua. 

        - Aikuinen ilmoittautuu aina ikäkauteen Aikuiset, vaikka kulkisi esimerkiksi sudenpentujen mukana leirillä.


Ilmoittautumisohje

Ennen kun täytät tämän ilmoittautumislomakkeen, tutustuthan huolellisesti Valkaman ilmoittautumisohjeisiin. Ohjeissa on eritelty jokainen vastauskohta, joten saat sieltä myös apua itseä mietityttäviin kysymyksiin.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Valkamalle ilmoittaudutaan 18.1.–5.5.2021 välisenä aikana. Ilmoittautumisajankohta määrittää leirihinnan. Leirihinnat ja ilmoittautumisaaltojen päivämäärät löydät täältä. Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksassa tällä lomakkeella eikä muita ilmoittautumisia huomioida. Ilmoittautuminen on sitova ja huomioithan, että kuljetukset leirille eivät sisälly leirin hintaan. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä. 

Osallistumismaksussa on 25€ osuus palvelumaksua, joka maksetaan noin 2 viikon kuluttua ilmoittautumisaallon päättymisestä. Palvelumaksua  ei palauteta, vaikka leiriläinen peruisi osallistumisensa tai leiri muuttaisi muotoaan koronasta johtuen. Asia on tarkemmin kuvattu peruutusehdoissa.

HUOM! Ilmoittautujan (=alaikäisen kohdalla huoltaja ja täysi-ikäisen kohdalla itse) kannattaa käydä laittamassa omiin tietoihin, että sallii sähköpostilaskutuksen, koska paperilaskuun lisätään 5€ laskutuslisä.

Leirimaksuun sisältyy monipuolista ohjelmaa aamusta iltaan sekä ruoka neljä kertaa päivässä. Osallistujat majoittuvat leirilippukunnittain teltoissa ja riippumatoissa. Osallistujat sopivat majoitteista leirilippukuntansa kanssa.

Ilmoittautumisklinikat

Järjestämme kevään aikana ainakin kolme ilmoittautumistukiklinikkaa, jonne voit liittyä kysymään ja saamaan neuvoa ilmoittauttumisessa.

Klinikat ovat:

Keskiviikkona 17.2. klo 17.30-18.30 bit.ly/ilmoittautumisklinikka3
Maanantaina 22.2. klo 18-19 bit.ly/ilmoittautumisklinikka4

Lapsiperheet

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan leiriin koko leiriksi, alku leiriksi, loppuleiriksi tai yksittäisiksi leiripäiviksi. Tällöin ensimmäisen perheen ilmoittautujan tulee tehdä perheleiritunniste ilmoittautumisen alalaidasta ja muiden perheen ilmoittautuneiden tulee ilmoittaa sama perheleiritunniste oman ilmoittautumisensa yhteydessä. Jokaisesta perheen jäsenestä perheen pienimmät mukaan lukien tehdään oma ilmoittautuminen.

Henkilötiedot

Tarkasta että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Ilmoittautumisessasi annetut tiedot jaetaan eteenpäin tahoille, jotka niitä tarvitsevat varmistaakseen leiriläisten sujuvan leiriarjen ja turvallisuuden. Näitä tahoja ovat leirin lääkintä, muonitus, leirilippukunnan johtajat sekä pestien osalta henkilöstöhallinta. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävästä leirirekisteristä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Stipendit

Valkaman osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä kahdessa kategoriassa, joita ovat 100 € sekä 50 €. Stipendiä tulee hakea nopean ilmoittautumisajan sisällä 22.2. mennessä eikä tämän jälkeen tulevia hakemuksia huomioida. Lue lisää stipendeistä täältä. Stipendiä haetaan ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeen alalaidassa kohdassa Ilmoittaudu ja ano stipendiä.

Leirituotekauppa

Valkaman leirituotekauppa leiripaidoille ja muille leirituotteille löytyy täältä. Tilaa omasi nettikaupasta ennen 30.4. niin pääset kokemaan leirifiiliksen jo ennen heinäkuuta! 1.1.-30.4.2021 tilatut tuotteet lähetetään postitse. 1.5.-6.6. tilatut tuotteet toimitetaan vain leirille. 

Epäselvissä tilanteissa, ota yhteyttä oman lippukuntasi johtajistoon tai valkama@partio.fi

Nähdään Valkamalla!