Peruttu: Uusimaa – Samoaja 2Zh

Tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi.


Kavereita, tekemistä, valvomista, ohjelmaa, biletystä ja paljon muuta kivaa luvassa kun rakastettu samoajatapahtumamme saapuu jälleen!  Yön aikana kukkujille on tarjolla ohjelmaa, mutta myös nukkumiseen on mahdollisuus. Tapahtumapaikkana on Kesärinteen leirikeskus Tuusulassa.

Katso kuvia aiemmista tapahtumista: Samoaja 2Yh 2019 / Samoaja 2Xh 2018

Tapahtumaan otetaan tällä kertaa ensisijaisesti vain Uudenmaan partiopiirin lippukuntiin kuuluvat samoajat tapahtumatilojen rajallisuuden vuoksi. Jos tilaa jää ilmoittautumisajan päätyttyä, avaamme ilmoittautumisen myös muiden piirien jäsenille!

Lisätietoja

Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto: uusimaa@partio.fi, 050 446 0058

Tapahtumanjohtajat: Leevi Suotula 0442606811 /leevi.suotula(at)uusimaa.partio.fi & Santtu Laakso santtu.laakso(at)uusimaa.partio.fi / 0466422162


Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen ilmoittautumisen syksyn 2020 Uudenmaan partiopiirin tapahtumaan voi peruuttaa maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita. Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.