Uusimaa – Tervetuloa partioon! -etäilta aikuisille

Oletko miettinyt, millainen harrastus partio aikuiselle oikeastaan on? Haluaisitko aloittaa mielekkään vapaaehtoistyön, josta saa itsekin elämyksiä? Kiinnostaako paluu partioon tauon jälkeen, mutta tunnet tippuneesi kärryiltä? Haluaisitko kuulla, mitä aikuiset partiossa tekevät tai minkälainen harrastus se olisi lapselle? Jos olet miettinyt mitä tahansa edellisistä, tämä on tarkoitettu juuri sinulle. Tule mukaan aikuisille suunnattuun avoimeen ja ilmaiseen partion tutustumisiltaan! 

Illan aikana sukelletaan partion maailmaan ja tutustutaan siihen, mitä partiossa tehdään. Tututusmisilta on myös mainio tilaisuus kysyä ne kysymykset, jotka partiossa ovat mietityttäneet. Illan sisältö perustuu Tervetuloa partioon -koulutukseen, joka on tarkoitettu aikuisena partion aloittavien perehtymiseen. 

Tutusmisiltaan voit tulla linjoille mielenkiinnosta ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos haluat aloittaa partion, voit illan päätteeksi jättää yhteystietosi tai ilmoittautua mukaan toimintaan. Yhtä hyvin voit myös vain kuunnella illan annin ja palata partion pariin joskus myöhemmin. 


Searching for a new hobby? Welcome to Scouting is an introductory one evening online course to the traditions, scout method, age groups and scout terminology. The course is open for any adult interested in Scouting.

Ilmoittaudu viimeistään: Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Halutessasi voit kuitenkin ilmoittautua, jolloin saat muistutuksen sähköpostiisi. 

Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma.

Lisätietoja: Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettinen (nina.k.miettinen@partio.fi / 050-4460056)

Saavutettavuus:  
 
Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Raha, Liikkuminen, Näköaisti, Kuuloaisti, Kieli, Ohjelma, Markkinointi ja ilmoittautuminen sekä Digitaalinen saavutettavuus. Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit tutustua tunnukseen täällä. Huomioitavaa: 
  • Tapahtuma nojaa näkö- ja kuuloaistin käyttöön, mutta esitykset pyritään tekemään selkeiksi. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli toivot tapahtumaan esimerkiksi viittomakielistä tulkkia. 
  • Jos sinulla ei ole tapahtumassa tarvittavaa tietokonetta tai älylaitetta, otathan yhteyttä, niin neuvomme lainaamisessa. 
  • Tapahtumassa ei jaotella ihmisiä sukupuolen mukaan. 
  • Tapahtumassa varataan aikaa tekstien lukemiselle ja niihin perehtymiselle. 
  • Haluamme, että jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Esittäydymme ja keskustelemme yhdessä tapahtuman aikana. 
  • Tapahtuma on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Otathan tarvittaessa yhteyttä tapahtuman järjestäjiin tai piiritoimiston työntekijöihin. Anonyymia palautetta on mahdollista jättää tapahtuman palautelomakkeen yhteydessä.