Uusimaa – Tervetuloa partioon! -koulutus Keravalla

Tiedätkö mitä partion eri ikäkausissa tehdään? Tiedätkö, miksi partiossa tervehditään vasurilla ja retkeillään? “Terkku” tutustuttaa yhden illan tiiviinä pakettina partion historiaan, perinteisiin, termeihin ja toimintatapoihin. Koulutus sopii kaikille ja on erityisen suositeltava partioon vasta mukaantulleille sekä partiolaisten huoltajille. Voit myös tulla kuulolle, jos olet kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen ja vapaaehtoistoiminnan.

Tapaamme Keinukallion Urheilupuiston nuotiopaikalla, joka sijaitsee rantalentopallokenttien läheisyydessä. Varauduthan säänmukaisin varustein. Suurimman osan ajasta olemme nuotiopaikalla sekä sen välittömässä läheisyydessä. Huolehdithan tapahtumassa käsihygieniasta sekä pidät riittävää turvaväliä muihin osallistujiin. Halutessasi voit käyttää myös kasvomaskia.

Welcome to Scouting is an introductory one evening course to the traditions, scout method, age groups and scout terminology. The course is open for everyone interested in scouting. The meeting place is Keinukallio's campfire place, which is located close to the beach volley -fields.

  • Ilmoittautuminen päättyy: 6.9.2021. Voit tulla myös ilmoittautumatta mukaan.
    Osallistumismaksu:
     Piirin tarjoama maksuton tapahtuma.
  • Lisätietoja: Uudenmaan Partiopiirin toimisto, 09 8865 1400 tai uusimaa@partio.fi

Saavutettavuus:

Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Ruoka, Raha, Liikkuminen, Hygienia, Näköaisti, Kuuloaisti, Kieli, Ohjelma, Markkinointi ja ilmoittautuminen sekä Digitaalinen saavutettavuus. Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit tutustua tunnukseen täällä. Huomioitavaa:

- Ruokavaliot on huomioitu etukäteen ilmoittautuneiden osalta.

- Tapahtuma nojaa näkö- ja kuuloaistin käyttöön, mutta esitykset pyritään tekemään selkeiksi. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli toivot tapahtumaan esimerkiksi viittomakielistä tulkkia.

- Tapahtumassa ei jaotella ihmisiä sukupuolen mukaan.

- Tapahtumassa varataan aikaa tekstien lukemiselle ja niihin perehtymiselle.

- Haluamme, että jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Esittäydymme ja keskustelemme yhdessä tapahtuman aikana.

- Liikkumista vaativille tehtäville tarjotaan vaihtoehtoinen suoritustapa ja esteettömyys huomioidaan tapahtumaympäristössä etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden perusteella.

- Tapahtuma on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Otathan tarvittaessa yhteyttä tapahtuman järjestäjiin tai piiritoimiston työntekijöihin. Anonyymia palautetta on mahdollista jättää tapahtuman palautelomakkeen yhteydessä.