Uusimaa – Tervetuloa partioon! -kurssi etänä

Oletko miettinyt, millainen harrastus partio aikuiselle oikeastaan on? Haluaisitko aloittaa mielekkään vapaaehtoistyön, josta saa itsekin elämyksiä? Kiinnostaako paluu partioon tauon jälkeen, mutta tunnet tippuneesi kärryiltä? Haluaisitko kuulla, mitä aikuiset partiossa tekevät tai minkälainen harrastus se olisi lapselle?

Jos olet miettinyt mitä tahansa edellisistä, tämä on tarkoitettu juuri sinulle. Tule mukaan aikuisille suunnattuun avoimeen ja ilmaiseen partion tutustumisiltaan!

Illan aikana sukelletaan partion maailmaan ja tutustutaan siihen, mitä partiossa tehdään. Tututusmisilta on myös mainio tilaisuus kysyä ne kysymykset, jotka partiossa ovat mietityttäneet. Illan sisältö perustuu Tervetuloa partioon -kurssiin, joka on tarkoitettu aikuisena partion aloittavien perehtymiseen.

Tutusmisiltaan voit tulla linjoille mielenkiinnosta ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos haluat aloittaa partion, voit illan päätteeksi jättää yhteystietosi tai ilmoittautua mukaan toimintaan. Yhtä hyvin voit myös vain kuunnella illan annin ja palata partion pariin joskus myöhemmin.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit liittyä linjoille klikkaamalla tästä: osallistu tutustumisiltaan!