Uusimaa – Uudenmaan Partiopiirin juhlaillallinen

Tervetuloa Uudenmaan Partiopiirin juhlaillallisille perjantaina 10.12. Poliisien kesäkodille Helsingin Lauttasaareen. Tule kohtaamaan uusia ja vanhoja partiokavereita Uudeltamaalta. Haluamme kutsua sinut Valkaman tekijä, piirin luottis tai lippukunnan johtokolmikon jäsen nauttimaan hyvästä ruoasta, mukavasta ohjelmasta ja partioystävien seurasta.

Juhlaillallinen järjestetään perjantaina 10.12. klo 18 alkaen Poliisien kesäkodilla osoitteessa Kyyluodontie, 00200 Helsinki. Juhlan varsinainen ohjelma kestää klo 21 asti, jonka jälkeen luvassa vielä musiikkia.

Pukukoodi: Juhlava pukeutuminen ansiomerkein. Tämä tarkoittaa partion ansiomerkeillä täydennettyä tummaa pukua, partioasua tai smart casualia. Toivomme väljällä pukukoodilla, ettei vähän paremman päälle laittaminen tee kenenkään osallistumisesta ikävää tai hankalaa. Tarkista pukukoodi oman seurueesi kesken yhteneväksi, niin iltaan on mukava saapua viettämään ikimuistoista perjantai-iltaa!

Kutsujoukko: Valkaman tekijät (sa-va-aikuiset), lippukuntien johtokolmikot, piirin luottikset (sa-va-aik). Mikäli tapahtumassa on vielä vapaita paikkoja 21.11. jälkeen, on kaikilla mahdollisuus ostaa lippuja tapahtumaan hinnalla 30 €.

Tilaisuudessa noudatetaan voimassaolevia rajoituksia ja koronapassia voidaan vaatia, jos rajoitukset niin edellyttävät.

Saavutettavuus:

Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, ruoka, raha, liikkuminen, näköaisti, kuuloaisti, hajuaisti, hygienia (ei esteetöntä vessaa käytössä), kieli, katsomus, ohjelma, markkinointi ja ilmoittautuminen sekä digitaalinen saavutettavuus

Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit tutustua tunnukseen täällä

Huomioitavaa:

- Tapahtuma on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Otathan tarvittaessa yhteyttä tapahtuman järjestäjiin tai piiritoimiston työntekijöihin. Anonyymia palautetta on mahdollista jättää tapahtuman palautelomakkeen yhteydessä.

- Ruokavaliot on huomioitu etukäteen ilmoittautuneiden osalta.

- Tapahtuma nojaa näkö- ja kuuloaistin käyttöön, mutta esitykset pyritään tekemään selkeiksi. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli toivot tapahtumaan esimerkiksi viittomakielistä tulkkia.

- Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtuman esteettömyyteen liittyen, voit olla yhteydessä tapahtuman johtajaan tai piiritoimistoon.

Ilmoittaudu viimeistään: 21.11.2021; Lisäilmoittautumiset 22.-28.11. hinnalla 30 € per osallistuja

Peruutusmaksu 30 €

Lisätietoja: Juho Pyörny, juho.pyorny@partio.fi