PERUTTU: Uusimaa – Vaeltajien juhlaillallinen

Tapahtuma on valitettavasti peruttu koronatilanteen vuoksi.

Vaeltajien juhlaillallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruuasta ja lämpimästä tunnelmasta itsenäisyyspäivän kynnyksellä. Luvassa on vaeltajien oma juhla, jossa pidetään hauskaa ja tutustutaan uusiin ihmisiin  – ei siis turhia pönötellä!
Uudenmaan Partiopiirin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten vaeltajien yhteinen illallinen järjestetään la 5.12. Östersundomin leirikeskuksessa. Tapahtumassa on sauna- ja yöpymismahdollisuus.  
Saat päättää, haluatko tulla tapahtumaan suoraan valmiiseen pöytään vai osallistuisitko mieluummin hilpeiden juhlien toteuttamiseen koristelu-, ohjelma- tai ruokatiimissä. 
Mikäli haluat tulla tapahtumaan rentoutumaan, juhla alkaa klo 17 yhteisellä ohjelmalla. Pöytiin siirrytään klo 18. Ruokailu päättyy klo 20-21 aikoihin, minkä jälkeen on mahdollista vielä saunoa. 
Jos osallistut juhlatunnelman valmisteluihin, voit saapua paikalle jo aikaisemmin päivällä, klo 12 lähtien. Ohjelmatiimissä saat heittäytyä sekä suunnitella ohjelmaa yhdessä illan laulunjohtajan kanssa. Koristelutiimissä pääset askartelemaan ja laittamaan paikan koreaksi. Koristelijoiden ja ohjelmatiimin toivotaan saapuvan paikalle klo 14-15. Ruokatiimissä pääset kokkailemaan herkkuruokia kokin johdolla. Kokkailijoiden toivotaan saapuvan paikalle klo 12-13. Tarkempia tietoja tiimien toiminnasta saat ilmoittautumisen jälkeen. Kyselyitä voi myös laittaa anni.rossi@uusimaa.partio.fi

Tapahtuman pukukoodina on cocktail. Pukukoodia saa soveltaa rennosti itselleen mukavaksi asuksi. 

Welcome to a dinner party for Rover Scouts only.

Ilmoittautuminen päättyy: Ilmoittautuminen alkaa 18.9. ja päättyy 12.11. 

Osallistumismaksu: 20€

Lisätietoja: Anni Rossi, anni.rossi(at)uusimaa.partio.fi, 0409390592