Webinaari: Uuden aikuisen sitouttaminen partioon

Lippukuntaan on tullut uusi aikuinen, mitä sitten tapahtuu? Miten tutustutamme aikuisen mukaan toimintaan ja sitoutamme lippukunnan toimintaan pysyvämmin? Miten aikuinen saadaan tuntemaan niin vahvaa kuuluvuutta lippukuntaan, että hän uskaltaa itsekin ottaa vastuuta lippukunnan toiminnan järjestämisestä? Tervetuloa webinaariin keskustelemaan yhdessä hyvistä käytännöistä ja jakamaan kokemuksia eri lippukuntien välillä. 

Jos unohdit ilmoittautua, voit liittyä mukaan suoraan tämän linkin kautta

There is a new adult in the Scout group, what happens next? What should we do to make them feel familiar in the group and have a sense of belonging so they could also take responsibilities in the group? Welcome to discuss together with members from different Scout groups. 

Ilmoittaudu viimeistään: 13.3.2022

Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma

Lisätietoja: Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettinen (nina.k.miettinen@partio.fi/050-4460056)

Saavutettavuus:  

Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Raha, Liikkuminen, Näköaisti, Kuuloaisti, Kieli, Ohjelma, Markkinointi ja ilmoittautuminen sekä Digitaalinen saavutettavuus. Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit tutustua tunnukseen täällä. Huomioitavaa: 

- Webinaari nojaa näkö- ja kuuloaistin käyttöön, mutta esitykset pyritään tekemään selkeiksi. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli toivot webinaariin esimerkiksi viittomakielistä tulkkia. 

- Jos sinulla ei ole webinaarissa tarvittavaa tietokonetta tai älylaitetta, otathan yhteyttä, niin neuvomme lainaamisessa. 

- Webinaarissa ei jaotella ihmisiä sukupuolen mukaan. 

- Webinaarissa varataan aikaa tekstien lukemiselle ja niihin perehtymiselle. 

- Haluamme, että jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Luvassa on esittäytymistä ja yhteistä keskustelua. 

- Webinaari on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Otathan tarvittaessa yhteyttä webinaarin vetäjiin tai piiritoimiston työntekijöihin. Anonyymia palautetta on mahdollista jättää webinaarin palautelomakkeen yhteydessä.