Olet täällä

Mikä on PartioID

Yleistä

PartioID on palvelu partiolaisen tunnistamiseen verkossa. Palvelun avulla on mahdollista kirjautua sisään useampiin palveluihin käyttäen samaa tunnusta ja salasanaa tai ulkopuolista tunnistautumista Googlen tai Facebookin kautta. Alkuvaiheessa PartioID-kirjautuminen on käytössä jäsenrekisterijärjestelmän kanssa.

Tarvitset jatkossa PartioID:tä mm. päivittäessäsi jäsentietojasi, ilmoittautuessasi partiotapahtumiin, ja mahdollisesti muihin partion sähköisiin palveluihin tunnistautuessasi.

Käytön edellytykset

PartioID:n käyttö vaatii rekisteröitymisen, jonka aikana kysytään partion jäsennumeroasi ja sitä jäsenrekisterissä vastaavaa sähköpostiosoitetta. Näin estetään luvattomat rekisteröinnit.

Mikäli et tiedä jäsenrekisterissä olevaa sähköpostiosoitettasi, se on virheellinen tai puuttuu, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaasi, joka voi päivittää osoitteen. Jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen päivitys tulee voimaan PartioID-rekisteröitymisessä noin tunnin viiveellä.

Rekisteröityessäsi tulee sinun lisäksi hyväksyä palvelun käyttöehdot sekä olla tietoinen rekisteriselosteen sisällöstä.

Lisätietoja

PartioID on yhteydessä jäsenrekisteriin, johon liittyvissä asioissa osaa parhaiten neuvoa lippukuntasi tai piirisi jäsenrekisterinhoitaja. Voit myös lähettää palautetta partio.fi:n palautelomakkeella.