#kuukaudenkisa-arvonta Instagramissa

Partiolaisten Instagramissa @partioscout järjestetään #kuukaudenkisa -arvontoja.

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voi osallistua Instagramissa jakamalla kuva pyydetyllä aiheella sekä mainituilla hashtageilla. Postauksessa tulee aina olla mukana aihetunnisteet #kuukaudenkisa ja #partioscout. Osallistumisaika ilmoitetaan kuukaudenkisa-postauksessa Instagramissa. Kuukaudenkisa-arvontaan osallistuvia kuvia saatetaan jakaa @partioscout-tilillä Instagramissa.

Voittaja arvotaan heti kilpailuajan päätyttyä. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä Instagramissa ja samalla kysymme palkintojen postitusosoitetta. Palkinnot toimitamme voittajaryhmälle postitse.

Muista varmistaa lupa ryhmäläisiltä kuvan ottamiseen ja jakamiseen Instagram-tilillä (partion kuvausluvan mukaisesti). Vain julkisilla tileillä jaetut kuvat osallistuvat kilpailuun.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Instagram-palveluun rekisteröityneet lippukuntien edustajat. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Järjestäjä voi jakaa arvonnassa jaettuja kuvia @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Instagram:

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.