#kuukaudenkisa-arvonta Instagramissa

Partiolaisten Instagramissa @partioscout järjestetään #kuukaudenkisa -arvontoja.

Kuukaudenkisa lokakuussa 2019 “Lemppariretkiherkku”
Aihe: Postaa kuva lemppariretkiherkustasi aihetunnisteilla #kuukaudenkisa ja #partioscout.
Osallistumisaika: 1.10.-31.10.2019
Palkinto: Arvomme osallistujien kesken 3 kpl partioscout-tuubihuiveja. Arvonta suoritetaan 1.11.2019.

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voi osallistua Instagramissa jakamalla kuva pyydetyllä aiheella sekä mainituilla hashtageilla. Postauksessa tulee aina olla mukana aihetunnisteet #kuukaudenkisa ja #partioscout. Osallistumisaika ilmoitetaan kuukaudenkisa-postauksessa Instagramissa. Kuukaudenkisa-arvontaan osallistuvia kuvia saatetaan jakaa @partioscout-tilillä Instagramissa.

Voittaja arvotaan heti kilpailuajan päätyttyä. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä Instagramissa ja samalla kysymme palkintojen postitusosoitetta. Palkinnot toimitamme voittajalle postitse.

Jos kuvissasi esiintyy muita ihmisiä, muista varmistaa lupa kuvan ottamiseen ja jakamiseen Instagram-tilillä (partion kuvausluvan mukaisesti). Vain julkisilla tileillä jaetut kuvat osallistuvat kilpailuun.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Instagram-palveluun rekisteröityneet lippukuntien edustajat. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Järjestäjä voi jakaa arvonnassa jaettuja kuvia @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Instagram:

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.