Ajankohtaista

Pohjola Vakuutus ja partio järjestävät kovan luokan varainkeruuseminaarin

3.3.2022

Suomen Partiolaiset järjestävät 28.4. yhteistyössä Pohjola Vakuutuksen kanssa yrityspäättäjille suunnatun Mahdollistaja 2030-tulevaisuusseminaarin Helsingin Vallilassa. Seminaarin tuotto ohjataan vähävaraisten lasten ja nuorten leirimaksuihin ja harrastamisen mahdollistamiseen Partion ystävät -rahaston kautta.

Millainen on tulevaisuutemme? Millaisia ovat yritykset 2030-luvulla? Mikä kantaa yrityksiä ja yhteiskuntaamme ja millaisia taitoja siihen tarvitsemme? Mitä isoja kysymyksiä meidän pitää ratkaista, jotta 2030-luku on entistä parempi? Ketkä ovat keskeiset sidosryhmämme tulevaisuudessa?

Keskustelemme tekoälystä, digitalisaatiosta, nuorten yrittäjyydestä, biodiversiteetistä ja Suomen tulevaisuudesta. Miten rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta? Mahdollistaja 2030 -seminaari on yrityksille paikka kuulla tulevaisuudesta ja tulevaisuuden tekijöistä.

Puhujina ajankohtaiset huippunimet

Seminaarissa keskustellaan tulevaisuudesta ja tulevaisuuden tekijöistä huippupuhujien voimin. Paikalla ovat mm. tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Cargotecin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin, YritysEspoon toimitusjohtaja Virpi Utriainen, F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, muutoksen ammattilainen ja viestintäyrittäjä Kirsi Piha sekä OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio. Tutustu tapahtuman puhujiin.

Osta lippu!

Tule mukaan kuulemaan kovia puhujia ja verkostoitumaan! Samalla tuet tärkeää toimintaa.
Myynnissä on tapahtumalipun lisäksi tiiviimpi stream-lippu.
Lue lisää Mahdollistaja2030 -tapahtumasta ja osta liput lippukaupasta.

#mahdollistaja2030 #partioscout