Unelmien liikuntapäivän arvonnan säännöt

Suomen Partiolaiset järjestävät arvonnan partiolaisten järjestämien Unelmien liikuntapäivän (10.5.2019) tapahtumien kesken.

Arvonnan säännöt:
Arvontaan voi osallistua kuka henkilö tai mikä lippukunta tahansa, joka järjestää partiolaisten tapahtuman Unelmien liikuntapäivänä ja ilmoittaa tapahtumansa karttapalveluun ja lisää tapahtumatietoihin koodisanan “Partio”. Kaikkien unelmienliikuntapäivä.fi-sivustolle 10.5. mennessä ilmoitettujen partiotapahtumien kesken arvotaan voittaja 10.5.2019. Ilmoitamme tapahtumavoittajalle yksityisviestillä ja samalla kysymme palkintojen postitusosoitetta. Palkinnot toimitamme voittajalle tai voittajaryhmälle postitse.

Järjestäjä:
Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset lippukuntien edustajat, jotka ovat rekisteröineet tapahtumansa Unelmien liikuntapäivän karttasivustolle. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:
• Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
• Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
• Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajatahon nimen partion somekanavissa.
• Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
• Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
• Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Haastekampanja ja arvonta ei ole Unelmien liikuntapäivän sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.