Sisupartio partiopiireissä

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Lounais-Suomen Partiopiirin alueella sisupartiotoimintaa on ollut sotien jälkeen 1940-luvun lopulta asti. Tällä hetkellä sisupartiolaisia on piirissä toista sataa. He toimivat seuraavissa lippukunnissa: Auran Eräkurjet, Henrikin Tapulitytöt (Turku), Karimo (Rauma), Leirisiskot (Salo), Maarian Kämmekät (Turku), Marjatat ja Mikon Pojat (Somero), Mietoisten Kolopuutintit, Nuotiotytöt (Turku), Porin Tulitikut ja Turun Sinikotkat.

Sisupartioon halukkaita on enemmän kuin mitä näihin lippukuntiin voidaan ottaa.

Piirin sisutoimintaa koordinoi sisualue. Sen jäsenet tulevat niistä lippukunnista, joissa on sisutoimintaa. Sisualue järjestää sisupartiolaisille vuosittain omat piirin sisutapahtumat ja pyrkii varmistamaan muiden tapahtumajärjestäjien kanssa, että sisupartiolaiset voisivat osallistua heille mielekkäisiin partiotapahtumiin turvallisesti.

Sisualueen puheenjohtaja on Leena Aula, p. 0405370757, leena.aula@gmail.com. Piiriin on suunnitteilla sisujaoston perustaminen mahdollisimman pian. Sen tehtävänä olisi erityisesti sisutoimintaan innostaminen ja uusien ryhmien tukeminen. Ilmianna itsesi tai kaverisi partiotoimistoon Leenalle, p. 0503129427, leena.hongell@partio.fi.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry

Sisupartiointi alkoi Suomessa vuonna 1928 juuri pääkaupunkiseudulla Helsingin Sokeainkoululla. Sisupartioryhmiä toimii Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Helsingissä Ruskiksen erityiskoululla toimii lisäksi Suomen ainoa sisulippukunta Siniritarit.

Piirin sisutoimintaa tukee Moninaisuus-ryhmä.

Muut piirit

Lisätietoa muiden piirien sisutoiminnasta voit kysyä suoraan piireistä (piirien yhteystiedot)