Aikuisrekry: 30 minuuttia aikaa

Kolmessakymmenessä minuutissa ehdit

  • Soittaa ainakin kahdelle vanhalle partiokaverille ja kysyä kuulumisten lisäksi, lähtisivätkö he vetämään sudarilaumaa. Et voi koskaan tietää vastausta, ennen kuin kysyt.
  • Kirjoittaa lippukuntasi sähköpostilistalle, vanhempainlistalle, Facebook-seinälle ja nettisivuille ilmoituksen: ”Syyskuun alussa aloittavaan laumaan mahtuvat vielä nopeimmat vuonna 2010 syntyneet tytöt ja pojat!”. Kiinnostuneita pikkusisaruksia, naapureita ja kavereita löytyy aina.
  • Pyytää jokaista lippukuntanne ryhmänjohtajaa laittamaan lapsilleen ja heidän vanhemmilleen viesti, jossa kerrotaan että ryhmässä on vielä tilaa muutamalle tyypille, ottakaa innostuneet kaverit mukaan seuraavaan kokoukseen!
  • Jos halukkaita sudareita seisoo kolon ovella jonossa, mutta johtajia ei ole riittävästi, lähetä rekryviesti samalla jakelulla kuin kohdassa kaksi. Kokeile myös niiden jonossa olevien lasten vanhempia. Lähtisikö joku heistä vetämään uutta sudarilaumaa? Muista, että joka viides suomalainen on joskus ollut partiossa. Todennäköisesti entisiä partiolaisia löytyy siis myös vanhemmista!

Ota täältä haltuusi vinkit, miten hyödyntää jonossa olevien yhteystiedot ryhmän vetäjien rekrytointiin!