Adventtikalenterin esimerkkinostot someen

Täältä löydät valmit esimerkkinostot adventtikalenterien markkinointiin! Muokkaa oheiset esimerkkinostot haluamiksesi. Pääasia on, että tiedot ovat oikein ja oma lippukuntasi on selvästi esillä.

Yleistä huomioitavaa kampanjan somenostoista:

  • Iloiset kuvat kalenterimyyjistä postausten yhteydessä saavat somessa positiivista huomiota. Muistathan, että alaikäisien vanhemmilta on saatava lupa kuvaukseen ja kuvien jakoon!
  • Lippukuntasi saa enemmän tuottoja, mikäli verkkokaupan kalenteriostajat kohdentavat tukensa juuri sinun lippukunnallesi. Pidä siis aina huolta, että lippukuntasi nimi on selvästi esillä, kun kerrotte somessa ostomahdollisuudesta myös verkkokaupasta.

Esimerkkipostaukset

Lokakuun alussa, ennen kampanjan alkua

Viikon päästä se vihdoin alkaa! Nimittäin partiolaiset aloittavat / me aloitamme adventtikalenterien myynnin. Keräämme tänä vuonna varoja __keräyskohde__. Myyntipaikat ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta www.adventtikalenteri.fi.

Vko 42 (15.10.) Nyt niitä saa!

Päivitys 1:
NYT niitä vihdoin saa! Partiolaiset aloittavat / me aloitamme tänään adventtikalenterien myynnin! Kalenterin voi ostaa myös netistä – muista osoittaa kalenteritukesi meille / lippukuntasi nimi. Myyntipaikat sekä verkkokauppa löytyvät osoitteesta www.adventtikalenteri.fi. Mukavaa joulunodotusta 2018!

Postauksen yhteydessä voi käyttää esimerkiksi kalenterikuvaa, se löytyy materiaalipankista.

Päivitys 2:

Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin tuet oman alueesi lasten ja nuorten toimintaa. Kalenterien myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet paikalliset lippukunnat. Adventtikalenterin nettisivuille on kerätty esimerkkejä, johon adventtikalentereiden tuottoja on käytetty aikaisemmin. www.adventtikalenteri.fi/kiitos

Vko 43 Tietoa partiolaisten adventtikalenterista

Tiesitkö, että partiotytöt toivat kalenteriperinteen maahamme Ruotsista vuonna 1947? Kalentereita on siis myyty Suomessa jo huikeat 70 vuotta! Mikä on suosikkisi vuosikymmenten aikana julkaistuista kalenterikuvista? Käy katsomassa kaikki kuvat osoitteessa www.adventtikalenteri.fi/galleria/ ja osallistu äänestykseen! Luvassa partiohenkisiä palkintoja!

Vko 44 Tietoa tonttumerkeistä

(Tonttumerkkien kuvat on ladattavissa materiaalipankista syyskuussa 2018)

Kuka myy 10 kalenteria? Entä 50? Tai peräti 100? Tänä vuonna kalenterimyyjille on tarjolla peräti kolme erilaista tonttumerkkiä. Mikä merkki koristaa sinun hihaasi ensi vuonna? Myyntivinkkejä löytyy osoitteesta www.partio.fi/adventtikalenteri

(Muuta 10 kalenterin tilalle se määrä, joka teidän piirissä tarvitaan tonttumerkin saamiseksi. Postauksen yhteydessä voi käyttää esimerkiksi tonttumerkkikuvaa.)

Vko 45 Tietoa ostajille, mistä kalentereita saa

Olemme myymässä adventtikalentereita ___paikka ja aika___. Jos et pääse paikalle, voit ostaa kalenterin myös netistä. Muista osoittaa tukesi nettioston yhteydessä meille / lippukuntasi nimiwww.adventtikalenteri.fi/osta.

(Nappaa esimerkiksi lippukuntasi kalenterimyyjistä kuva ja liitä se tämän postauksen yhteyteen.)

Vko 46 Tietoa ostajille pakettikorteista

(pakettikorteista tulee kuvat ladattavaksi tänne syyskuussa 2018)

Partiolaisten adventtikalenterin mukana saat myös erilaisia pakettikortteja. Eikö olekin aika ihania / hienoja / jouluisia / tunnelmallisia?

(Postauksen yhteydessä voi käyttää esimerkiksi materiaalipankista löytyvää pakettikortti-kuvaa.)

Vko 47 Tietoa ostajille: mitä lippukunta tekee myyntituotoilla?

Käytämme adventtikalenterista saadut tuotot __keräyskohde__. Kun ostat meiltä adventtikalenterin, mahdollistat monelle lapselle ja nuorelle unohtumattoman elämyksen / ainutkertaisen kokemuksen / hauskan retken jne. Löydä myyntipaikat sekä verkkokauppa osoitteesta www.adventtikalenteri.fiMikäli ostat kalenterin netistä, muista osoittaa tukesi meille / lippukuntasi nimi.

(Mikäli mahdollista, nappaa keräyskohteeseen liittyvä kuva. Voit myös käyttää jotakin iloista partiokuvaa, muutamia kuvia löytyy materiaalipankista.)

Vko 48 Tietoa viime hetken ostajille: mistä kalentereita saa ostettua

  • Myymme adventtikalentereita __paikka ja päivä__ klo __aika__. Tervetuloa kalenteriostoksille ja nauttimaan kupponen kuumaa kanssamme!
    (Voit lisätä julkaisun yhteyteen karttalinkin myyntipaikalle esimerkiksi Google Mapsin avulla. www.google.com/maps. Lisää myyntipaikan osoite hakukenttään ja kun täppä on oikeassa paikassa, kopioi sivun URL osoite ja liitä se Facebookkiin.)
  • Vihdoinkin! Huomenna (1.12.) saa avata ensimmäisen luukun adventtikalenterista! Muista seurata adventtikalenterin Facebook-sivua (www.facebook.com/adventtikalenteri), jossa julkaistaan joka päivä luukkuun liittyvä tarina!

Joulukuun alussa: Kiitokset ostajille ja myyjille

Päivitys 1:

(somejakokuva tulee ladattavaksi tänne syyskuussa 2018)

Lämmin kiitos sinulle, että olet tukenut toimintaamme ostamalla partiolaisten adventtikalenterin! Ihanaa joulua!

(Postauksen yhteydessä voi käyttää esimerkiksi yleistä kiitos-kuvaa, löydät sen materiaalipankista.)

Päivitys 2:

(somejakokuva tulee ladattavaksi tänne syyskuussa 2018)

Suuret kiitokset kaikille myyjille erinomaisesti sujuneesta kampanjasta! Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

(Postauksen yhteydessä voi käyttää esimerkiksi materiaalipankista löytyvää kiitos-kuvaa.)