Ajankohtaista kampanjassa

Lippukuntien myyntikilpailu 9.-15.11.2020

Eniten kalentereita adventtikalenteri.fi -verkkokaupassa 9.-15.11. aikana myyvälle lippukunnalle maksetaan myyntiprovisiot tältä ajalta kaksinkertaisena – siis peräti 9 euroa jokaista myytyä kalenteria kohden. Lue tarkemmat ohjeet osallistumisesta lippukuntien myyntikilpailu -sivulta.


Adventtikalentereiden myyntitempaus K-Citymarketeissa 21.-22.11.

Partiolaiset järjestävät myyntitempauksen kaikissa Suomen K-Citymarketeissa 21.-22.11. klo 10-15.  Lue lisää alta ja ilmoita lippukuntasi mukaan tällä lomakkeella!

Tänä vuonna kalenterimyyntiä vauhdittaa koko maan laajuinen myyntitempaus yhteistyössä K-Citymarket-ketjun kanssa. Tempauksen myyntipäivät ovat lauantai ja sunnuntai 21.-22.11., jolloin klo 10-15 välisenä aikana ennalta sovitut lippukunnat myyvät adventtikalentereita K-Citymarketien tiloissa. Myyntipisteitä markkinoidaan sekä K-ketjun omissa kanavissa että Partion kanavissa.

Myyntiä tekevässä ryhmässä on hyvä olla mukana riittävä määrä partiolaisia (noin 3-6 reipasta myyjää, joista vähintään yksi täysi-ikäinen). Myyntivuoroja voi ja kannattaa toki porrastaa ja ottaa tempauksen mukaan laajasti lippukunnan jäseniä ja vanhempia. Tarkemmat myyntipisteet kaupan sisällä vaihtelevat myymälöittäin, ja mukaan valitut lippukunnat sopivat yksityiskohdista tarkemmin oman kauppansa myymäläpäällikön kanssa.

Myyntivastuuta voi ja kannattaa jakaa myös alueen lippukuntien kesken, mikäli omasta lippukunnasta on vaikea saada riittävästi myyjiä koko viikonlopuksi paikalle. Ilmoittakaa tällöin yksi yhteyshenkilö jommastakummasta lippukunnasta koordinoimaan yhteistä osallistumistanne.

Turvallisesta myynnistä saa huolehdittua, kun suosii tempauksessa käteismyynnin sijaan korttimaksupäätettä ja/tai MobilePay -maksamista. Partiolippukunnat saavat alennusta MobilePayn MyShop-sovelluksen maksuista tänä vuonna. K-ryhmä on myös luvannut, että myyntipisteet saadaan sijoitettua K-Citymarketien tiloihin mahdollisimman väljästi.

Myyntitempaus on lippukunnalle loistava tilaisuus vauhdittaa viime hetken myyntilukujaan ja saada kerralla jopa satoja kalentereita myytyä. On tutkittu, että lippukunnat, jotka tekevät aktiivisia toimia myynnin edistämiseksi, saavat kalenterituottoja jopa 48 % enemmän kuin muut lippukunnat.

Ilmoita lippukuntasi mukaan tällä lomakkeella!

Vahvistamme myyntiin valittavat lippukunnat erikseen sähköpostilla. Valinnassa suositaan ensisijaisesti useampia maksuvaihtoehtoja käteisen rinnalla tarjoavia lippukuntia, muutoin valinnat tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaisessa ryhmässä tulee olla mukana vähintään yksi täysi-ikäinen partiolainen.


Adventtikalenteri myydään turvallisuus huomioiden

1.9.2020
Seuraamme kampanjan aikana tarkkaan koronaviruksen mahdollisen toisen aallon vaikutuksia kalenterimyyntiin. Kokoamme lippukunnille ohjepaketin myynnin toteuttamiseen. Lue lisää!