Koronaviruksen vaikutus adventtikalenterin myyntiin

Turvallisuuden varmistaminen on adventtikalenterikampanjassa – kuten kaikessa partiotoiminnassa – ensiarvoisen tärkeää. Kalenteria myydään vain, mikäli se on turvallisesti mahdollista.

Adventtikalenterin myynti on partiolaisten tärkein varainhankinnan kampanja, joka tuottaa vuosittain partiotoiminnan tueksi jopa noin 2,5 miljoonaa euroa. Valtaosa myynnistä perustuu kasvokkain tehtävään myyntiin ovelta ovelle ja kauppojen edustalla. Adventtikalenterin myyjien ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi olemme koonneet tälle sivulle ohjeita joilla kalenterin myyntiä voidaan toteuttaa turvallisuus huomoiden.

Tälle sivulle kootaan ohjeita kalenterimyynnin toteuttamiseen syksyllä 2020. Ohjeistus päivittyy ja täydentyy kesän ja alkusyksyn aikana.

Verkkokauppaan tästä: www.adventtikalenteri.fi

Vaivattomin tapa myynnin toteuttamiseen on asiakkaiden ohjaaminen adventtikalenterin omaan verkkokauppaan. Kaikki ostokseen liittyvät asiat (kuten maksaminen ja tilauksen toimitus) hoituvat lippukunnan puolesta automaattisesti, joten tämä mahdollisuus kannattaa todellakin hyödyntää!

Verkkokaupassa asiakas voi tilata kalenterin itselleen tai lahjaksi, ja myös useampaan osoitteeseen samalla tilauksella. Ostoksen yhteydessä asiakas valitsee lippukunnan, jolle tuotto ohjataan. Verkkokaupassa myydyistä kalentereista tilitetään tuotto lippukunnille kampanjan päätyttyä, jos lippukunnan osuus on yli 10 euroa.

Katso täältä ohjeet, joiden avulla voit varmistaa että lippukuntasi on mukana verkkokaupassa.

 

Mobiili- ja korttimaksamisen käyttöönotto on erinomainen keino vähentää käteisen rahan käsittelystä aiheutuvaa vaivaa. Myös lähikontakti vähenee, kun maksu hoidetaan suoraan asiakkaan omalla puhelimella tai etämaksun mahdollistavalla korttimaksupäätteellänne.

Lue lisää uusien maksutapojen käyttöönotosta

Paikallisen etämyynnin toteuttaminen

Riskiryhmien suojeleminen

Myyjien ohjeistaminen

Lisää turvallisuuden huomioimisesta kalenterimyynnissä voit lukea täältä.