Voita joulun suklaat -arvonta

Partiolaisten adventtikalenterilla on koti monen sydämessä, mutta minkälainen
paikka sillä on kotonasi? Ota kuva kalenterista kotonasi ja jaa kuva Instagramissa tai Twitterissä aihetunnisteilla #partioscout ja #adventtikalenteri.

Kaikkien kuvan 8.12. mennessä julkaisseiden kesken arvotaan supersuklainen palkinto.

Arvonnan säännöt:

Kilpailuaika 15.10.-8.12.2019

Arvontaan voi osallistua Instagramissa tai Twitterissä jakamalla kuva pyydetyllä aiheella sekä mainituilla hashtageilla. Postauksessa tulee aina olla mukana aihetunnisteet #adventtikalenteri ja #partioscout. Arvontaan osallistuvia kuvia saatetaan jakaa @partioscout-tilillä Instagramissa tai Twitterissä.

Voittaja arvotaan heti kilpailuajan päätyttyä. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä ja samalla kysymme palkintojen postitusosoitetta. Palkinnot toimitamme postitse.

Vain julkisilla tileillä jaetut kuvat osallistuvat kilpailuun.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Instagram- tai Twitter-palveluun rekisteröityneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Järjestäjä voi jakaa arvonnassa jaettuja kuvia @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Instagram:

Kilpailu ei ole Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Twitteriin. Osallistujat vapauttavat Instagramin ja Twitterin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.